Семеро Одеситок викликані у розташування жіночої Збірної України

В період з 13 по 17 жовнтя в Одесі пройдуть навчально-тренувальні  збори жіночої національної збірної України з регбі-7.

Головний тренер команди Олександр Мігунов викликав в до лав команди семеро регбісток, які представляють жіночу збірну Одеси: Марину Бородіну, Тетяну Тарасюк, Анастасію Крижановську, Ірину Байкул, Анастасію Кузьміну, Поліну Жулкевську та Оксану Колинько.

Троє дівчат є здобувачами вищої освіти університету Ушинського, а також є представниками збірної команди університету з регбі, та спеціалізуються по кафедрі спортивних ігор. Сподіваємось на те, що дівчата будуть гідно захищати кольори нашого прапору на міжнародній арені. Тетяна Тарасюк і Поліна Жулкевська – здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня, 1 рік навчання; Ірина Байкул – здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, 2 рік навчання.

Бажаємо дівчатам успіхів!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/