Вітаємо нашого випускника Ігоря Юрескула з підготовкою чемпіона світу з боксу!

Screenshot_1Пишаємося новим чемпіоном світу з боксу – українцем Юрієм Захареєвим на World Boxing Championships 2021. Участь прийняли 650 боксерів із 105 країн світу. Простий 19-річний хлопець із села Андріївка Білгород-Дністровського району Одеської області, переміг на чемпіонаті світу з боксу, у категорії до 71 кг, в м. Бєлград (Сербія).

У суботу 6 листопада в фіналі наш земляк у фантастичному бою здолав росіянина, 28-річного Вадима Мусаєва. Юрій став наймолодшим українським чемпіоном з боксу, його успіх став єдиним серед усіх учасників змагань від збірної України.

Насамперед це досягнення, його особистого тренера, випускника навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Університету Ушинського Ігоря Юрескула.

Вітаємо нашого випускника-тренера та його учня.

Дирекція

навчально-наукового

інституту фізичної культури,

спорту та реабілітації

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/