Кафедрою теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін було проведено онлайн-семінар з теми : «Сучасні проблеми вірогідності результатів наукових досліджень у галузі фізичної культури і спорту»

120.05.2022 року науково-педагогічними працівниками кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін до Дня Науки було проведено онлайн-семінар з теми: «Сучасні проблеми вірогідності результатів наукових досліджень у галузі фізичної культури і спорту». У заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри, здобувачі, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, другого (магістерського) рівню вищої освіти, викладачі кафедр та молоді науковці.
Учасників семінару привітав з Днем Науки професор, доктор педагогічних наук, директор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Петро Джуринський, який вказав на важливість наукової діяльності у закладах вищої освіти, як серед здобувачів та молодих науковців, так і серед професорсько-викладацького складу інституту. Петро Борисович зазначив актуальність питань вірогідності результатів наукових досліджень у галузі фізичної культури і спорту, дотримання принципів академічної доброчесності.
Професор, доктор економічних наук Костянтин Богатирьов виступив з доповіддю на тему: «Актуальні питання управління сучасною сферою фізичної культури і спорту, презентація наукових досягнень і перспектив», яка визвала жвавий інтерес серед слухачів семінару. Так, здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Нікітюк В. та Журавльов А. проявили зацікавленість у науковій діяльності у сфері управління і менеджменту у сфері фізичної культури та спорту.
Кандидат педагогічних наук, викладач кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Наталя Щекотиліна ознайомила учасників семінару зі складом наукової спільноти інституту, розповіла про спрямованість роботи і здобутки наукового гуртка «Інклюзія в освіті (фізична культура і спорт)» у якому працює як керівник. Здобувачі проявили бажання доєднатися до роботи гуртка, а саме вивчати проблеми інклюзії у сфері фізичної культури і спорту.
Доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Наталя Башавець охаракетиризувала значення наукових досліджень у фізичному вихованні та спорті для підвищення ефективності навчально-тренувальної, оздоровчої діяльності, як у закладах загальної середньої освіти, так і у фізкультурно-оздоровчих, реабілітаційних закладах. Наталья Андрїівна розповіла про особливості застосування методів досліджень, серед яких важливе місце займають методи математичної статистики. Здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти Наталя Співак запитала доповідача про її бачення проведення наукових досліджень у складних умовах сьогодення та отримала пораду вирішувати сучасні проблеми з урахуванням існуючого положення із застосуванням відповідної тематики та методів досліджень, які реально здійснити для підготовки наукової праці в умовах сьогодення.
Здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти Андрій Кернас доповів з теми: «Психолого-педагогічні аспекти корекції передстартових емоційних станів єдиноборців». Учасники семінару проявили зацікавленість стосовно формування груп обстежених спортсменів, надійності і вірогідності отриманих результатів.
Завідувач кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, доцент, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Євдокія Дразіна провела практичне навчання з використання програми Exel за допомогою якої можна проводити аналіз результатів проведення наукового експерименту та розповіла про переваги володіння сучасними програмами обробки та аналізу отриманих даних наукових досліджень.
Учасники семінару висловили вітання з професійного свята - День НАУКИ.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/