Вітаємо Кислову Аліну Русланівну з перемогою в першого турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей

1Кислова Аліна Русланівна, магістрантка першого року навчання, ОПП 014 Середня освіта (Фізична культура) 28. 03 2023 року стала переможницею першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей та зайняла перше місце. Науковий керівник - кандидат педагогічних наук, викладач кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Дроздова Катерина Валеріївна.
У своїй роботі «Сучасні підходи до формування здорового способу життя студентів) Кислова А. Р. підіймала такі питання, як: теоретично обґрунтувати роль здорового способу у житті та діяльності студентів, дослідити як сучасні засоби впливають на здоровий спосіб життя, розробити методичні вказівки для покращення здорового способу життя студентів.
У роботі було розглянуто, як здоров’я людини впливає на його соціальні аспекти, фізичні та духовні. Коли людина хворіє, вона не в змозі забезпечувати себе та повноцінно вирішувати свої питання та проблеми. Студенти – невід’ємна частина суспільства, яка уособлює інноваційні ідеї. Дуже важливо звернути увагу на стан здоров’я студентів та на шляхи його покращення.
Студенти, які навчаються в університетах, коледжах чи технікумах не завжди мають змогу вести здоровий спосіб життя. В такий час викладачам, кураторам дуже важливо підтримувати студентів і вводити нові, інноваційні засоби за рахунок яких можна було б покращити життєдіяльність студентів. Важливо цей час не втратити, щоб за роки навчання вони не погіршили своє здоров’я.
Основною метою оздоровчого навчання є: виявити тенденції у стані психічного і фізичного здоров’я молоді та надати програму з правильної корекції даних проблем; надати наукову, методичну допомогу викладачам, які займаються проблемами оздоровлення та надати їм необхідні матеріали та літературу; забезпечити оздоровчу функцію освіти на державному рівні.
Формування здорового способу життя є дуже важливим елементом в житті кожної людини. Виховання і навчання повинне бути в усіх закладах освіти. Батьки, вчителі, викладачі повинні вчити дітей всім правилам дотримання здорового способу життя. Важливо запроваджувати для студентів гуртки, на яких вони б займалися фізичними вправами і таким чином привчали б себе до здорового способу життя.
Вітаємо магістрантку та керівника з перемогою та бажаємо подальших досягнень на науковій ниві!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/