Участь здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) у наукових конференціях

1Здобувачка другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Настаченко Дар’я взяла участь у XIV Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Теоретико-методичні основи організації фізичного виховання молоді», яку 11 травня 2023 року проводила кафедра фізичного виховання та спорту Львівського національного університету імені Івана Франка, яка вже вкотре зібрала науковців галузі фізичної культури та спорту для обговорення актуальних питань розвитку цієї галузі.
Географія цьогорічного заходу була вельми широкою, свої праці опублікували науковці з Латвії, понад 10 областей України, які представили 23 ЗВО, наукові і освітні установи.
Жвавий інтерес викликала доповідь професорки кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Південноукраїнського педагогічного університету імені К.Д. Ушинського Наталіїї Андріївни Башавець, котра розкрила проблеми підготовки учителів фізичної культури за освітньо-професійною програмою магістерського рівня освіти. У процесі дискусії слухачі з’ясували щодо специфіки практичних навичок майбутнього фахівця.
Здобувачка другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Касьяненко Марія приймала участь у Міжнародній науковій конференції «Law and sport in modern society - medical, ethical, economic and cultural challenges», яка проходила 5-7 травня у м.Ольштин (Польща) на факультеті права та адміністрації. Вармінсько-Мазурського університету.
Конференція була розрахована на широке коло науковців завдяки тематиці, яка охоплювала право, економіку, соціологію, медицину, культуру, освіту та інші галузі науки. Під час конференції було розглянуто наступні теми: спорт і право; спорт і війна; спорт і етнос; спорт і медицина; спорт і освіта; спорт у світових культурах; харчування і фізична активність; безпека спортивних заходів у національному праві; спорт і економіка - аматорський і професійний спорт; спорт у військово-тактичних об'єднаннях - минулі часи, сьогодення.
Вітаємо та щиро бажаємо подальших наукових здобутків!

word

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/