Онлайн - тренінг "Інституціоналізація та інтернаціоналізація співпраці та партнерства у професійній підготовці майбутніх педагогів"

ngerbШановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі в онлайн тренінгу, який організовується в рамках Еразмус+ проєту «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE) (№609536-EPP-1-2019-1-DE-EPPKA2-CBHE-SP) на тему:

«ІНСТИТУЦІОНАЛІЗАЦІЯ ТА ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ СПІВПРАЦІ ТА ПАРТНЕРСТВА У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ»

Організатор: Університет Констанца

Дата та орієнтовний час проведення: 25 квітня 2023 з 10:15 до 16:00,

26 квітня 2023 з 10:00 до 13:45

Місце проведення: онлайн платформа ZOOM

Мова: німецька, українська (послідовний переклад забезпечується)

Цільова аудиторія: викладачі та управлінці закладів вищої, фахової передвищої та професійно-технічної освіти задіяні в професійній підготовці викладачів професійно-технічної освіти (ПТО) та всі зацікавлені в питаннях підготовки викладачів професійної освіти

Критерії участі: залучення до навчання та управління професійною підготовкою майбутніх викладачів закладів ПТО

Посилання для реєстрації:

https://forms.gle/5LGGUvYPHdzXeEvt9

Реєстрація триває з 10 квітня до 20 квітня 2023 року включно і є обов'язковою. Зареєстровані учасники отримають перед заходом посилання на онлайн платформу та остаточну програму заходу. Кількість місць обмежена.

Участь безкоштовна. За бажанням учасників і за умови участі у двох днях тренінгу не менше 70 % часу та ідентифікації на платформі ZOOM (повне прізвище та ім’я) під час заходу будуть видаватись сертифікати в електронній формі за підписом організатора заходу.

У випадку виникнення питань прохання звертатись до організаторів за електронною адресою
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Будемо раді бачити Вас серед учасників!

З повагою,

проєктна команда PAGOSTE Університету Констанца

1

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/