Перша зустріч за міжнародним проектом «Деескалююче спілкування під час поліцейських операцій»

Image01Перша зустріч за міжнародним проектом «Деескалююче спілкування під час поліцейських операцій», що фінансується Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) під ідентифікаційним номером 57609387 відбулася 21 лютого 2022 року в онлайн форматі.

На зустрічі були представники цільових груп із 10 регіонів чотирьох країн-партнерів: Німеччини, України, Молдови, Киргизстану (30 осіб).

Змістом партисипативної бесіди стало обговорення можливостей розробки та практичної апробації форматів спілкування для поліцейських служб у типових конфліктних ситуаціях, що передбачають деескалацію конфліктів, а саме: впливають на зниження ймовірності застосування насильства, протидіють стереотипізації адресатів, враховують значний брак часу та напруги, які виникають у вирішенні конфліктних ситуацій з боку поліцейських.

Від української команди представили свої міркування з цих питань Наталія Черненко - керівник Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери, доктор педагогічних наук, професор, тренер з медіації та Ірина Бринза – керівник центру медіації, супервізії та коучингу Університету Ушинського, кандидат психологічних наук, доцент, психолог-консультант, тренер медіації та супервізії. Наталією Черненко було розкрита тема «Проблема деескалації конфліктів у програмах/системі підготовки поліцейських в Україні», Іриною Бринза - тему «Ідеї вправ/тренінгів для семінару в Одесі від українських команд».

На прикінцеві партнерами проекту заплановано регламент подальших зустрічей (ворк-шопів, конференцій) щодо реалізації завдань проекту з безпосередньо із зацікавленими та відповідними поліцейськими відомствами у регіонах, тобто зі школами підготовки поліцейських, а також із регіональними та, за необхідності, над регіональними відомствами.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Ushinsky University

Please publish modules in offcanvas position.

https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/