Рішення вченої ради ПНПУ імені К. Д. Ушинського Протокол № 1 від 31 серпня 2020 року

1. Звіт про роботу екзаменаційних комісій в університеті у 2019-2020 навчальному році.

Заслухавши й обговоривши інформацію начальника навчально-методичного відділу І. С. Тагієвої, учена рада

УХВАЛИЛА:

1.1. Уважати роботу екзаменаційних комісій за 2019-2020 н. р. задовільною.

1.2. До складу екзаменаційних комісій продовжити залучати представників роботодавців та їх об’єднань.

Термін виконання – до 31 грудня 2020 р.

Відповідальні – завідувачі випускових кафедр, декани факультетів/директор інституту.

2. З питання «Звіт докторантів про виконання індивідуальних планів наукової роботи та закінчення докторантури».

Заслухавши й обговоривши інформацію докторантів А. В. Кічу, О. М. Грек, учена рада:

УХВАЛИЛА:

2.1. Затвердити наслідки атестації докторантів і вважати їх задовільними.

2.2. Ужити заходів щодо підвищення ефективності докторантури університету.

Термін виконання – постійно.

Відповідальні – гаранти ОНП, наукові консультанти, завідувач відділу аспірантури та докторантури І. А. Хижняк.

3. Ліквідація кафедри соціальної педагогіки, психології та педагогічних інновацій.

Заслухавши й обговоривши інформацію ректора акад. О. Я. Чебикіна, учена рада

УХВАЛИЛА:

3.1. Ліквідувати структурний підрозділ Університету Ушинського – кафедру соціальної педагогіки, психології та педагогічних інновацій у порядку, встановленому чинним законодавством з 01.09.2020 року.

3.2. Керівникам відділу кадрів (Л. М. Шишковій) та бухгалтерії (Р. Л. Кондратьєвій) вжити організаційних заходів у зв’язку з ліквідацією кафедри та внести відповідні зміни до штатного розпису університету.

3.3. Доручити декану факультету початкового навчання (І. О. Пальшковій) вжити організаційних заходів щодо оптимізації структури факультету, внести зміни до Положення про факультет і Положення про кафедру у термін до 01.10.2020 року в порядку, встановленому чинним законодавством та Статутом університету.

3.4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

4. Ліквідація кафедри фізичного виховання.

Заслухавши й обговоривши інформацію ректора акад. О. Я. Чебикіна, учена рада

УХВАЛИЛА:

4.1. Ліквідувати структурний підрозділ Університету Ушинського – кафедру фізичного виховання в порядку, встановленому чинним законодавством з 01.09.2020 року.

4.2. Керівникам відділу кадрів (Л. М. Шишковій) та бухгалтерії (Р. Л. Кондратьєвій) вжити організаційних заходів у зв’язку з ліквідацією кафедри та внести відповідні зміни до штатного розпису університету.

4.3. Доручити директору навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації (П. Б. Джуринському) вжити організаційних заходів щодо оптимізації структури університету, внести зміни до Положення про інститут і Положення про кафедру у термін до 01.10.2020 року в порядку, встановленому чинним законодавством та Статутом університету.

4.4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

5. Ліквідація відділу по роботі з іноземними громадянами медичного відділення та відділу розвитку Університету Ушинського.

Заслухавши й обговоривши інформацію ректора акад. О. Я. Чебикіна, учена рада

УХВАЛИЛА:

5.1. Ліквідувати структурні підрозділи Університету Ушинського – відділ по роботі з іноземними громадянами медичного відділення та відділ розвитку Університету Ушинського у порядку, встановленому чинним законодавством з 01.09.2020 року.

5.2. Керівникам відділу кадрів (Л. М. Шишковій) та бухгалтерії (Р. Л. Кондратьєвій) вжити організаційних заходів у зв’язку з ліквідацією відділів та внести відповідні зміни до штатного розпису університету.

5.3. Доручити проректору з розвитку інфраструктури (О. О. Попадинцю), завідувачу медичного відділення (В. Ю. Глущенко) вжити організаційних заходів щодо оптимізації структури відділення, внести зміни до Положення про медичне відділення і Положення про кафедру загальних дисциплін та клінічної медицини у термін до 01.10.2020 року в порядку, встановленому чинним законодавством та Статутом університету.

5.4. Створити відділ по роботі з іноземними громадянами медичного відділення.

5.5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з розвитку інфраструктури О. О. Попадинця.

6. Утворення наукових лабораторій. Затвердження Положення про наукові лабораторії.

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.1. Створити наукові лабораторії.

6.2. Затвердити Положення про наукові лабораторії.

7. Затвердження Положення про надання платних послуг бібліотекою Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Заслухавши й обговоривши інформацію директора бібліотеки В. В. Візнюк, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Положення про надання платних послуг бібліотекою Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»..

8. Затвердження Освітньо-професійних програм.

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Освітньо-професійні програми.

9. Затвердження Освітньо-наукових програм.

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Освітньо-наукові програми.

10. Визнання здобутого в іноземному вищому закладі освіти (Російська Федерація) наукового ступеня доктора медичних наук зі спеціальності 14.01.01 – акушерство і гінекологія Ліннікова Валерія Івановича.

Заслухавши й обговоривши інформацію члена експертної комісії доц. О. В. Бобро, учена рада

УХВАЛИЛА: Визнати здобутий в іноземному вищому закладі освіти (Російська Федерація) науковий ступінь доктора медичних наук зі спеціальності 14.01.01 – акушерство і гінекологія Ліннікова Валерія Івановича.

11. Розміщення на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків державного сектору економіки тимчасово вільних коштів, отриманих від надання платних послуг.

Заслухавши й обговоривши інформацію головного бухгалтера Р. Л. Кондратьєвої, учена рада

УХВАЛИЛА: Відповідно до п. 5 частини другої статті 36 Закону України «Про вищу освіту» та Постанови КМУ від 26.08.2015 року № 657 розмістити на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків державного сектору економіки тимчасово вільних коштів, отриманих від надання платних послуг.

12. Затвердження Положення про розрахунок кількості штатних посад науково-педагогічних працівників кафедр Державного закладу

«Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Положення про розрахунок кількості штатних посад науково-педагогічних працівників кафедр Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

13. Затвердження Положення про проведення секційних занять з техніко-естетичних видів спорту, педагогічної практики, семінарів, практикумів, майстер-класів, культурно-масових заходів Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Положення про проведення секційних занять з техніко-естетичних видів спорту, педагогічної практики, семінарів, практикумів, майстер-класів, культурно-масових заходів Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

14. Внесення змін до ОП за першим (бакалаврським), другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим) рівнями відповідно до змін, внесених постановою КМ від 25.06.2020 р. № 519 «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій» (за списком).

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Внести зміни до ОП за першим (бакалаврським), другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим) рівнями відповідно до змін, внесених постановою КМ від 25.06.2020 р. № 519 «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій» (за списком).

Голова вченої ради О. Я. Чебикін

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/