ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ГРАНТОВИХ ПРОГРАМ ТА ПРОЄКТІВ (липень 2020 року) №2

Програма стажування імені Г. Гамфрі для фахівців на середньому етапі розвитку кар’єри (США)

Програма ім. Гамфрі пропонує стажування у США, без отримання ступеню, яке включає академічну програму та професійне стажування фахівців, які знаходяться на середньому етапі професійної кар’єри, у певних галузях для громадян України та інших країн світу. Дедлайн - 19 липня 2020 року.

УВАГА! Анкети заповнюються та приймаються тільки в електронній формі – https://apply.iie.org/huberthhumphrey.

Опис програми: Програма ім. Гамфрі пропонує стажування у США, без отримання ступеню, яке включає академічну програму та професійне стажування фахівців, які знаходяться на середньому етапі професійної кар’єри, у певних галузях для громадян України та інших країн світу. Програма пропонує можливості для професійного розвитку завдяки вивченню вибраних навчальних дисциплін в університеті під час академічної програми (тривалість – 9 місяців), участі у конференціях, спілкуванню у професійних мережах, та набуттю практичного досвіду під час обов’язкового стажування (тривалість – 3 місяці).

Приймаючі університети: Щороку вісімнадцять відомих університетів США приймають до себе стипендіатів програми ім. Гамфрі. Відбір університетів здійснюється на підставі сукупності їхніх досягнень у конкретних галузях, ресурсів та підтримки, які вони можуть надати стипендіатам програми ім. Гамфрі.

Фінансування: Основне фінансування програми ім. Гамфрі здійснюється конгресом США через Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Інститут міжнародної освіти (IIE) допомагає Державному департаменту США в адмініструванні програми ім. Гамфрі.

Галузі на 2021 – 2022 академічний рік для громадян України:

  • Масові комунікації та журналістика

  • Економічний розвиток

  • Фінансова та банківська справа

  • Управління освітою, планування та політика

  • Управління природними ресурсами/ політика щодо довкілля/ зміна клімату

  • Політика та управління у галузі охорони здоров’я

  • Аналіз державної політики та державне управління

  • Політика та управління наукою та технологіями

  • Міське та регіональне планування

Детальний опис галузей знаходиться тут.

Вимоги до учасників конкурсу: усі кандидати повинні мати щонайменш закінчену вищу освіту (ідеально – у тій галузі, на яку вони подають заявку), щонайменш п’ять повних років досвіду роботи (бажано у тій галузі, на яку вони подають заявку), обмежений або жодного досвіду навчання у США. Учасники конкурсу повинні продемонструвати лідерські якості, відданість громадській діяльності та гарне володіння англійською мовою. Очікується, що учасники програми матимуть навички адміністраторів та менеджерів.

Як взяти участь у конкурсі: Загальні інструкції щодо процесу подання заявок були детально роз’яснені координатором програми ім. Г. Гамфрі у травні 2019 року, а записаний вебінар доступний тут. Є кілька змінених деталей для нового туру конкурсу, але загалом адміністрування програми залишається таким самим.

Процес відбору: детальна інформація доступна тут.

Контактна інформація: координатор програми: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다..

Джерело


Програма стажувань із просування інновацій та підприємництва в США

Програма стажувань задля просування інновацій та підприємництва UBL PIE: Ukrainian Business Leaders Promoting Innovation & Entrepreneurship є новою програмою обміну, що спонсорується Урядом США. Це можливість для молодих українських підприємців та інноваторів відвідати США та отримати безпосередній американський досвід. Програма передбачає місячне стажування організоване з урахуванням індивідуальних професійних інтересів та сфер діяльності учасників. Дедлайн - 1 вересня 2020 року.

UBL PIE: Ukrainian Business Leaders Promoting Innovation & Entrepreneurship is a brand new US Government sponsored exchange program for young Ukrainian businesspersons, innovators, and entrepreneurs. This is an opportunity to visit the US and learn American experience first-hand by participating in a month-long fellowship individually tailored to match participant’s professional interests and area of expertise.

 

Applicants Must:

  • Be a citizen and current resident of Ukraine;

  • Be born on/after September 1, 1979 and no later than July 8, 1999;

  • Be proficient in English;

  • Have relevant experience in and commitment to a career in business, social entrepreneurship, innovation, social media, regional economic development, and/or technology.

Apply now at https://ais.americancouncils.org/ukrainianbl

Deadline is September 1, 2020.

For inquiries contact 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.

Source


 

Набір в Школу Демократії 2020 відкрито

Східноєвропейський центр багатопартійної демократії (СЦБД) http://eecmd.org/ оголошує набір учасників в Школи Демократії у Дніпрі, Києві, Львові, Одесі та Полтаві на новий навчальний курс.

Школа демократії є інтенсивною освітньою програмою, спрямованою на ознайомлення слухачів з основами демократичного врядування, демократичної політики та політичних інструментів.

Програма Школи призначена для:

- членів політичних партій,

- представників місцевого самоврядування,

- державних службовців, громадських організацій,

- засобів масової інформації,

- науковців, студентів

- інших зацікавлених активних громадян.

Навчання передбачає проведення 2-годинних онлайн занять двічі на тиждень у будні та триватиме у період вересень-грудень 2020 року.

Викладачами/тренерами у Школі Демократії є відомі українські політологи, представники академічних установ, фахівці з неурядових організацій, колишні політики та відомі громадські діячі. У процесі навчання велику увагу зосереджено на практичних заняттях.

За успішне закінчення навчання у Школі та після презентації фінального проекту видається сертифікат. Крім того, СЦБД підтримує випускників Школи Демократії шляхом залучення до мережі випускників та участі у міжнародних обмінах.

Протягом навчання у Школі демократії викладаються такі курси:

- Політична культура.
- Міжнародний контекст (Україна та міжнародні організації).
- Сучасні виклики демократії та роль громадянського суспільства.
- Права людини. Верховенство права.
- Конституція і поділ влади.
- Роль судової системи.
- Вибори та виборчі системи.
- Політичні партії та фінанси.
- Місцеве самоврядування і децентралізація.
- Антикорупційна політика.
- Парламентська практика.
- Електронна демократія та залучення до політики.
- Питання гендерної рівності в політиці.
- Канали впливу: політичні партії, соціальні мережі тощо.
- Форми мирного політичного впливу, соціальна мобілізація.
- Протидія пропаганді
- Ораторське мистецтво (риторика)
- Політичний фандрайзинг, управління проектами.
- Діалог між громадянським суспільством, політичними партіями та урядом.
- Виборча кампанія.

Процес відбору відбувається через подання заявки та проходження співбесіди.


Участь у навчанні- безкоштовна. Кількість учасників обмежена, за результатом співбесіди.


Для участі у відборі просимо заповнити форму до 15 липня 2020 року

Школа Демократії в Дніпрі (та області)  https://forms.gle/qsooyUgFFuzXZvtV7
Школа Демократії в Києві  (та області) https://forms.gle/wwiLnAMJx2o3TWqN8
Школа Демократії у Львові  (та області) https://forms.gle/FEdPs96bBWST8YNJ6
Школа Демократії в Одесі  (та області) https://forms.gle/3rDsnJLx3gjNKz7W7
Школа Демократії в Полтаві (та області) https://forms.gle/BCpoibvfdcdSYkGfA

Контактна інформація: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.

Запрошуємо на навчання, адже ДЕМОКРАТІЇ ПОТРІБНІ ДЕМОКРАТИ


 

Open Call для кураторів: Програма резиденцій галереї Артсвіт

II Програма резиденцій галереї Артсвіт - це цикл освітньо-практичних заходів для кураторів та митців. Проєкт реалізується за підтримки УКФ.

Формат передбачає групові резиденції із наставництвом кураторів з різних медіа: кураторство і візуальне мистецтво та паралельна публічна програма, яка складається з artist talks, лекції, кураторських екскурсій та двох виставок. 

Open Call Кураторської резиденції 02.07 - 12.07

Відбір заявок 13.07 - 14.07

Зв’язок з учасниками/-цями з 14.07

Ми чекаємо на вмотивованих кураторів, художників, які мріють стати кураторами, співробітників музеїв та галерей. Бажано мати попередній досвід роботи у мистецькій сфері.

Ми покриваємо витрати на харчування, матеріали, проїзд та проживання для учасників і учасниць з інших міст.

Щоб взяти участь у конкурсі заповніть анкету за посиланням: https://bit.ly/3dWkDqO 

На останньому етапі анкети, будь ласка, додайте ваші CV та мотиваційний лист обсягом до 2500 знаків. Файли повинні бути у форматі PDF і бути не більшими за 10 мб кожний.

Кураторська резиденція відбуватиметься у два етапи. Перший етап складатиметься із теоретичних і практичних занять, структурованих у чотири модулі. Вони проходитимуть онлайн у понеділок та четвер  впродовж двох тижнів: 16, 20, 23, 27 липня. 

Кожен модуль передбачає обговорення теоретичних текстів про кураторство та історію виставок, а також практичні завдання. Впродовж першого етапу резиденції учасники працюватимуть над розробкою спільної виставки. 

Другий етап резиденції відбуватиметься у Дніпрі. Він передбачає підготовку та реалізацію виставки, участь у публічних заходах, а також написання есе про свій досвід резиденції.

Кураторська резиденція має на меті запропонувати її учасницям та учасникам вже на початку вересня 2020 року створити власну виставку у галереї Артсвіт під менторством Тетяни Кочубінської. 

 

Тетяна Кочубінська - закінчила Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури зі ступенем магістра з історії мистецтва (відділення арт-менеджмент). Почала свою професійну кар’єру в Київському музеї російського мистецтва (нині — Національний музей «Київська картинна галерея»), де працювала дослідницею й кураторкою з 2006 по 2011 рік. 2012–2014 рр. брала участь у навчальній програмі «Кураторська платформа», організованої PinchukArtCentre (Київ), в якому працювала з 2014 по 2019 рр. З 2019 року — незалежна кураторка; співпрацює з онлайн-виданням про мистецтво Your Art.

У 2016–2019 роках Тетяна Кочубінська була кураторкою Дослідницької платформи PinchukArtCentre, спрямованої на створення цифрового архіву сучасного українського мистецтва. У своїй кураторській практиці Тетяна Кочубінська цікавиться питаннями відповідальності, пам’яті й травм, пов’язуючи радянське минуле з сучасним суспільством.  

Була кураторкою премії PinchukArtCentre у 2015 та 2018 роках, а також співкураторкою Future Generation Art Prize у 2019 році та FGAP@Venice в рамках паралельної програми 58-ї Венеційської бієнале.

Контакти

  • 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.


Навчання в рамках проєкту «Добрі практики юристів для правосуддя в інтересах дитини в Україні»

Проєкт спрямовано на посилення потенціалу суддів, адвокатів, прокурорів та юристів громадських організацій і соціальних служб у професійній діяльності в сфері прав дитини та на розробку інноваційних практик застосування міжнародних стандартів прав людини при здійсненні правосуддя в інтересах дитини.

Усі зацікавлені взяти участь у проєкті зможуть з 15 липня по 20 серпня 2020 року пройти дистанцій курс «Міжнародні стандарти в сфері захисту прав дитини» на платформі дистанційного навчання Міжнародної мережі домів прав людини. Курс передбачає 120 годин навчальних занять, із них 10 годин – контактних занять та 110 годин – самостійної роботи.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у проєкті, просимо до 12 липня 2020 року заповнити форму заявки

У наступних заходах проєкту, за результатами конкурсу, зможуть взяти участь 15 мотивованих випускників курсу. Основними критеріями конкурсу будуть:

  • результати тестування по проходженні дистанційного курсу Міжнародні стандарти в сфері захисту прав дитини»;

  • наявність обґрунтованих інноваційних правових ініціатив для імплементації у практику здійснення правосуддя в інтересах дитини в Україні; 

  • представленість у групі для участі у подальших заходах проєкту різних професійних позицій (судді, адвокати, прокурори, юристи соціальних служб та громадських організацій);

  • орієнтовно рівна кількість жінок та чоловіків у групі проєкту.

Творча група із 15 фахівців візьме участь у наступних заходах[1]:

Серпень – грудень 2020 року

Два семінари (по 2 та по 3 дні) на базі Освітнього дому прав людини (Чернігів) та Бахмацького районного суду (Чернігівська область). Участь у семінарах передбачатиме застосування теоретичних знань, отриманих під час дистанційного навчання, на практиці. Разом з польськими та українськими тренерами група працюватиме над варіантами застосування стандартів прав людини  в конкретних практичних ситуаціях, зокрема, з використанням прецедентної практики Європейського суду з прав людини. Ці заходи також гратимуть роль творчих майданчиків для розробки, опису та обґрунтування інноваційних практик застосування міжнародних стандартів прав людини при здійсненні правосуддя в інтересах дитини. 

Листопад 2020 року

Навчальний візит (5 днів) до Польщі під час якого учасники(-ці) зможуть ознайомитись з польською моделлю системи правосуддя щодо дітей, які мають конфлікт з законом, відвідуючи сімейні суди та інші національні органи, що працюють в інтересах дитини. Зустрічі з польськими адвокатами і суддями дозволять обмінятися досвідом з практичною метою застосування працюючих практик правосуддя в інтересах дитини.       

Грудень 2020 року

Підсумковий захід проєкту, що дозволить представити його результати для юристів –  практиків, науковців, державних органів, соціальних служб та громадських організацій, які працюють в інтересах дітей в Україні.

В межах проєкту також відбудуться публічні просвітницькі заходи у формі відкритих вебінарів. А опис розроблених учасниками(-цями) найкращих практик будуть видані в електронній та друкованій версіях.

Проєкт є продовженням довгострокової ініціативи громадської організації MART по роботі в інтересах дітей у конфлікті з законом, і здійснюється у співпраці з Гельсінським Фондом з прав людини (Варшава) та Освітнім домом прав людини в Чернігові за підтримки програми RITA (Польща) та Фонду Домів Прав Людини (Осло).

Чекаємо на заповнені форму заявки до 12 липня 2020 року.

 

[1] Очні заходи в межах проєкту відбуватимуться з дотриманням усіх норм карантинних обмежень, пов’язаних з пандемією COVID-19 і що існуватимуть на час проведення цих заходів.

 


Контакти

  • Якщо у Вас є запитання

  • звертаєтеся будь ласка за контактами: Email: 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다. Телефон: 050-383-33-42 Керівник проекту: Руслана Бурова Будемо раді співпраці!

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
cheat slot mahjongbocoran pola starlight princessrtp slot terakuratpola bombastis sweet bonanzabocoran rtp pragmatic terjitutrik gacor scatter hitamtrik aztec gems pragmatic play jp besarcheat slot kualitas tinggiscatter petir merah olympusslot gacor onlineslot online habaneroslot gacor pg softslot mudah menangpola jitu joker gamingscatter hitamasiaklub https://www.iliade-ingenierie.com/cheat-slot-mahjong.html https://www.iliade-ingenierie.com/bocoran-pola-starlight-princess.html https://www.iliade-ingenierie.com/rtp-slot-terakurat.html https://www.iliade-ingenierie.com/pola-bombastis-sweet-bonanza.html https://www.iliade-ingenierie.com/bocoran-rtp-pragmatic-terjitu.html https://www.iliade-ingenierie.com/trik-gacor-scatter-hitam.html https://www.iliade-ingenierie.com/trik-aztec-gems-pragmatic-play-jp-besar.html https://www.iliade-ingenierie.com/cheat-slot-kualitas-tinggi.html https://www.iliade-ingenierie.com/scatter-petir-merah-olympus.html https://www.iliade-ingenierie.com/slot-gacor-online.html https://www.iliade-ingenierie.com/slot-online-habanero.html https://www.iliade-ingenierie.com/slot-gacor-pg-soft.html https://oicc.org/slot-mudah-menang.html https://oicc.org/pola-jitu-joker-gaming.html https://www.ekobaski.com/scatter-hitam/ https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/