Scholarship в Україні

В межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий VII конкурс для здобувачів вищої освіти.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти 1-5 курсів (в т.ч. і магістри), незважаючи на фаховий напрям навчання. Переможці (а їх буде четверо) отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн кожен, а студенти, які займуть 2гі та 3ті місця, отримають заохочувальні грошові призи.


Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих організаторами тем та надіслати на поштову скриньку 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다. для оцінки журі.


Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках конкурсу грантонадавачів:

  1. І грант -  з теми “Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування", подавати заявку на сторінці “https://turbozaim.com.ua/konkurs/
  2. ІІ грант - з теми “Нове авто VS б/в авто: переваги та недоліки під час вибору транспортного засобу“ , заявки подавати на сторінці https://autotrading.net.ua/scholarship/
  3. ІІІ грант -  з теми “Як Covid-19 вплинув на інтернет-маркетинг?” -  умови на сторінці грантонадавача https://aweb.ua/ua/scholarship (роботу направляти на поштову скриньку  이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다.)
  4. IV грант - з теми “Система знижок, промокодів та акцій як інструмент у завоюванні прихильності на просторах інтернету” - умови на сторінці грантонадавача https://codes.com.ua/sh

 Готові роботи приймаються до 5 липня.

 Гранти освітяни можуть використати на сплату навчання в вашому закладі або сплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсі, ми надаємо сертифікати учасників соціального грантового проєкту "Scholarship в Україні".


            Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/Lzibcsjl0q0 

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/