Міжнародний конкурс Zayed Sustainability Prize

У контексті популяризації України як інноваційної держави із потужним науковим потенціалом Міністерство науки і освіти повідомляють про можливість представлення українських інноваційних проектів в рамках престижного еміратського конкурсу на здобуття премії Заїда.

Премія Zayed Sustainability Prize — міжнародна премія, заснована на честь першого президента ОАЕ Шейха Заїда, яка відзначає інноваційні рішення у сфері покращення життя та досягнення цілей сталого розвитку.

1_

Заявки за категоріями приймаються до 2 травня 2023 року через онлайн портал Премії https://entry.zayedsustainabilityprize.com/ZSPRegistration.

Організаторами Zayed Sustainability Prize, з метою досягнення успіху потенційними учасниками, висловлюються рекомендації попередньо ознайомитися з опублікованими проектами фіналістів та переможців премії за роками (https://www.zayedsustainabilityprize.com/Winners/Finalists).

Цьогорічних переможців премії Заїда у сфері сталого розвитку буде оголошено під час проведення кліматичного саміту COP28 в м. Дубай у листопаді 2023 року.

2

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/