Уряд Грузії надає 5 стипендій на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр у грузинських закладах вищої освіти.

1Для здобувачів освіти передбачений рік підготовчих курсів із вивчення грузинської мови у Тбіліському державному університеті, бо мовою навчання є грузинська.
Документи мають бути надані англійською мовою у двох примірниках (оригінали та копії), У друкованому вигляді, а оригінали та копії оформлені у два окремих конверти. MOH прийматиме заявки (заповнена анкета та необхідні документи) в електронному та паперовому форматах. Неповний пакет документів не береться до розгляду. 

В електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН 이 이메일 주소가 스팸봇으로부터 보호됩니다. 확인하려면 자바스크립트 활성화가 필요합니다., зазначивши в темі листа «Навчання у Грузії 2022».

Остаточне рішення про надання стипендії ухвалюватиме Міністерство освіти і науки Грузії. 

Заявки на участь у стипендіальній програмі приймаються до 20 червня 2022 року

https://osvita.ua/abroad/86605/

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/