Участь співдиректора «Інституту Конфуція» Університету Ушинського в семінарах для місцевих директорів у м. Ченду (Провінція Сичуань, КНР)

1У період з 13/06/2024 р. по 21/06/2024 р. співдиректор «Інституту Конфуція» Університету Ушинського від української сторони Олександра ПОПОВА взяла участь у серії семінарів для місцевих директорів у м. Ченду (Провінція Сичуань, КНР) у межах реалізації Міжнародного проєкту «Інститут Конфуція» та стажування на його платформі.
14 червня 2024 року відбувся брифінг з директорами Інститутів Конфуція з таких країн, як-от: Америка (США, Коста-Рика, Перу), Європа (Німеччина, Франція, Велика Британія, Іспанія, Італія, Ісландія, Сербія, Словакія), Азія (Корея, Тайланд, Індонезія, Камбоджа), Африка (Уганда, Центральна Африканська Республіка, Гана, Замбія).
З презентацією Освітньо-культурного центру «Інститут Конфуція» Університету Ушинського («Confucius Institute at Ushynsky University: Icebreaking Issues») виступила декан факультету іноземних мов Олександра ПОПОВА, яка повідомила про галузі наукових досліджень підпорядкованих структурних підрозділів і вектори співпраці між Харбінським інженерним університетом та Університетом Ушинського у межах філологічної та педагогічної спеціальностей, що здобувається на факультеті іноземних мов.
Користуючись нагодою, було наголошено про можливість вступу іноземних громадян до навчання в аспірантурі за спеціальностями: 035 «Філологія» та 011 «Освітні та педагогічні науки», подвійне керівництво дисертаційними дослідженнями та публікації спільних наукових статей у спеціалізованих виданнях Університету Ушинського («Науковий вісник Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинський»: Педагогічні / Лінгвістичні науки»;
«Modern Vectors of Science and Education Development in China and Ukraine»).

Платформа стажування передбачала відвідування лекцій представників Освітнього Фонду Інститутів Конфуція та участь у таких семінарах:
1. «Визначний розвиток Інститутів Конфуція».
2. «Співпраця і взаємна відповідальність місцевих та китайських співдиректорів Інститутів Конфуція».
3. «Обмін досвідом та співпраця між Інститутами Конфуція».
4. «Проєкт відзначення 20-ої річниці Інституту Конфуція».
Культурна програма сприяла зануренню до традиційного скарбу Китаю та поглибленню лінгвокультурних знань учасників події.
За підсумками роботи секцій семінарів учасники стажування отримали відповідні сертифікати від представників Освітнього фонду Інститутів Конфуція.
У новому робочому році, керуючись трирічним планом розвитку на 2022−2025 рр., «Інститут Конфуція» Університету Ушинського має намір розширити спектр культурних заходів та підвищити якість навчання здобувачів освіти китайської мови поряд з англійською.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/