«Одеса-Туркменістан»: перспективне співробітництво на сучасному етапі розвитку академічних відносин

118 лютого 2022 року адміністрація Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» провела робочу зустріч в онлайн форматі з представниками Посольства Туркменістану в Україні щодо питань подальшої співпраці стосовно фахової підготовки іноземних студентів, а також сприяння набору на навчання туркменських громадян.

У заході взяли участь: ректор Університету Ушинського, доктор історичних наук, доцент Красножон Андрій Васильович, Посол Туркменістану в Україні пан Атаєв Тойли Аманмухаммедович, перший секретар Посольства пан Какаджанов Сердар Чарієвіч, начальник відділу міжнародних зв’язків університету Моргун Олександра Олександрівна, а також туркменські здобувачі освіти.

Захід було розпочато з привітальної промови ректора Університету Ушинського, під час якої Андрій Васильович Красножон презентував присутнім перспективи розвитку університету та модернізації майбутнього освітнього простору для навчання іноземних студентів. У ході зустрічі учасниками було підкреслено, що незважаючи на пандемію коронавірусу, університет продовжував активно функціонувати на вдосконалених цифрових платформах і досягати значних результатів у галузі культури, освіти і науки.

 

© 2017 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/