Викладачі Університету Ушинського в рамках реалізаці міжнародного проєкту Pagoste відвідали Університет Констанца (Констанц, Німеччина)

Image0422-26 листопада 2021 року викладачі Університету Ушинського Полторак Андрій Валентинович та Савєльєва Олена Вячеславівна в рамках реалізаці міжнародного проєкту Pagoste відвідали Університет Констанца (Констанц, Німеччина). Основною метою було ознайомити науково-педагогічний персонал із практичним досвідом Університету Констанца щодо впровадження ефективної співпраці у професійній підготовці викладачів, що стосується викладання, досліджень та управління.

Загалом у візиті взяли участь 9 осіб, серед них представники наступних організацій-партнерів:

· Київського економічного університету (м. Київ),

· Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського (м. Одеса),

· Національного транспортного університету (м. Київ),

· Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків),

· Інституту професійно-технічної освіти (м. Київ).

Основною метою було ознайомлення учасників із практичним досвідом Університету Констанца ефективної співпраці у сфері підготовки викладачів у викладанні, дослідженнях та управлінні.

Учасники ознайомилися зі структурою навчальної програми підготовки магістрів за спеціальністю "Економічна та бізнес освіта" в Університеті Констанца, за якою готують майбутніх викладачів для закладів ПТО комерційного профілю, та основними концепціями співпраці в дослідженнях, досвідом співпраці з університетами Східної Європи, а також з міжнародним співробітництвом у сфері підготовки викладачів для професійно-технічних навчальних закладів. Співробітники Університету Констанца представили конкретні приклади підготовки викладачів у федеральній землі Баден-Вюртемберга та проходження шкільної практики за кордоном в рамках навчання в університеті студентських стажувань. Розглянуто також розвиток політики у сфері підготовки та підвищення кваліфікації педагогічних кадрів в Україні та вплив на неї меритократії. Українські партнери мали можливість відвідати професійно-технічне училище Zeppelin Gewerbe Schule та отримати інформацію про діяльність робочої групи студентів-педагогів AK WiPäd.

Учасники також виконували групову роботу над концепцією трансформації та запозичення німецького досвіду в український контекст підготовки викладачів.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/