Протокол № 7 від 28 січня 2016 року

 

 

Рішення спільного засідання конференції трудового колективу й Вченої ради

 

ПНПУ імені К. Д. Ушинського

 

Протокол № 7 від 28 січня 2016 року

 

 

 

1. З питання «Звіт ректора О. Я. Чебикіна про виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки України за 2015 рік»

 

Заслухавши й обговоривши звіт ректора О. Я. Чебикіна про виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки України за 2015 рік, конференція трудового колективу та Вчена рада

 

УХВАЛИЛИ:

1. Затвердити річний звіт ректора університету О. Я. Чебикіна про виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки України за 2015 рік та оцінити його позитивно.

2. Забезпечити розміщення звіту на офіційному сайті університету.

 

 

 

2. З питання «Про стан трудової дисципліни в університеті»

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора з науково-педагогічної роботи комплексу та розвитку університету А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Негайно вжити організаційних заходів та взяти під особистий контроль дотримання трудової дисципліни науково-педагогічними працівниками, співробітниками, студентами та слухачами.

2. Провести роз`яснювальну роботу стосовно необхідності своєчасного прибуття посадових осіб на роботу і студентів – на навчання, а також недопущення випадків порушення графіка навчального процесу та розкладу занять.

3. Під розпис ознайомити учасників навчального процесу з Правилами внутрішнього розпорядку університету (графіком роботи, приймальними годинами тощо). Усунути виявлені недоліки щодо відсутності на кафедрах графіків чергувань викладачів, консультацій студентам.

4. Проаналізувати зафіксовані під час перевірки випадки порушення трудової дисципліни, за результатами яких винних суворо попередити про дисциплінарну відповідальність.

5. Запровадити щотижневий вибірковий контроль за дотриманням трудової дисципліни в структурних підрозділах університету. Щомісяця інформувати ректорат про стан трудової дисципліни на факультетах та відділеннях.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

 

 

 

3. З питання «Про внесення змін до структури університету»

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора з науково-педагогічної роботи комплексу та розвитку університету А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

  1. З 01.07.2016 року внести зміни до структури основних підрозділів університету і завершити цю роботу до 01.10.2016 року:

    1. Змінити назву факультету української філології на філологічний факультет.

    2. Змінити назву факультету психологічної освіти на соціально-гуманітарний факультет.

    3. Реорганізувати факультет післядипломної освіти та роботи з іноземними громадянами в інститут післядипломної освіти та сертифікації.

  2. Навчальному відділу (З. М. Рожко) в термін до 15.06.2016 року надати пропозиції ректорату та вченій раді щодо закріплення спеціальностей та кафедр за факультетами та інститутом післядипломної освіти та сертифікації.

3. З 01.09.2016 року закріпити контингент іноземних студентів за факультетами, на яких вони фактично навчаються.

4. Відділу кадрів (А. П. Варавко) спільно з бухгалтерією (Р. Л. Кондратьєва) внести відповідні корективи у штатний розпис структурних підрозділів університету.

5. Деканам факультетів, завідувачам кафедр, керівникам підрозділів ужити заходів щодо організації діловодства та подати на затвердження проекти положень про основні підрозділи, що зазнали організаційних змін, а також розробити нові посадові інструкції працівників.

6. Відділу кадрів (А. П. Варавко) вжити заходів щодо перепризначення осіб на посади відповідно до затвердженої штатної структури підрозділів та згідно зі штатним розписом університету; провести процедуру реорганізації структурних підрозділів відповідно до чинного законодавства.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

 

 

 

Голова ради О. Я. Чебикін

 

 

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

 

 

 

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/