Протокол № 12 від 30 червня 2016 року

 Рішення вченої ради ПНПУ імені К. Д. Ушинського

Протокол № 12 від 30 червня 2016 року

 

1. З питання «Підсумки роботи вченої ради університету у 2015-2016 н. р.».

Заслухавши та обговоривши інформацію вченого секретаря Н. Ф. Босак, учена рада

УХВАЛИЛА:

1.1. Уважати роботу вченої ради університету за 2015 – 2016 н.р. задовільною.

1.2. Затвердити звіт ученого секретаря університету за 2015 – 2016 н.р. доц. Н. Ф. Босак.

1.3. Відповідно до вимог МОН України продовжувати висвітлювати ухвалені рішення, затверджені положення, всю документацію ради на сайті університету.

1.4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з наукової роботи Т. І. Койчеву.

 

2. З питання «Затвердження планів роботи підрозділів університету на 2014-2015 н. р.».

Заслухавши та обговоривши інформацію голови вченої ради О. Я. Чебикіна, учена рада

УХВАЛИЛА:

2.1. Затвердити плани роботи наступних підрозділів: вченої ради, ректорату, відділу кадрів, міжнародного відділу, загального відділу, навчального відділу, бухгалтерії, аспірантури, науково-дослідного сектору, психологічної служби, адміністративно-господарської частини, юрисконсульта.

 

  1. З питання «Про затвердження освітніх програм».

Заслухавши та обговоривши звіт заступника голови науково-методичної комісії університету З. Н. Курлянд, учена рада

УХВАЛИЛА:

3.1. Затвердити освітні програми за відповідними напрямами.

    1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого проректора з навчальної та науково-педагогічної роботи О. А. Копусь.

 

4. З питання «Про внесення змін до Правил прийому до університету».

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови приймальної комісії О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА:

4.1. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 6 червня 2016 року № 622 «Про затвердження Умов прийому на навчання до Вищих навчальних закладів України в 2016 році», зареєстрованого в Міністерстві Юстиції України 14 червня 2016 року за № 860/28990 внести зімни до Правил прийому ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» в 2016 році.

4.2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого проректора з навчальної та науково-педагогічної роботи О. А. Копусь.

 

5. З питання «Про затвердження положень».

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника міжнародного відділу С. В. Скороход, декана факультету психологічної освіти Н. Д. Хмель, учена рада

УХВАЛИЛА:

5.1. Затвердити Положення про відділ міжнародних зв’язків.

5.2. Затвердити Положення про соціально-гуманітарний факультет.

5.3. Затвердити Положення про тендерний комітет Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

 

 

6. Поточні справи.

6.1. З питання «Про ліквідацію Методичного центру художньо-естетичного виховання дітей та молоді університету».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.1.1. Доручити ректорату звернутися до Міністерства освіти і науки України з пропозицією щодо припинення діяльності Методичного центру художньо-естетичного виховання дітей та молоді Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» (адреса: 65020, м. Одеса, вул. Градоначальницька, 1, код 02125473), а також щодо продовження його фінансування на період ліквідації відповідно до чинного законодавства.

6.1.2. Ректорату університету та керівництву Методцентру ужити заходів щодо:

6.1.2.1. Визначення можливостей у питанні подальшого функціонування підрозділу за рахунок місцевого бюджету;

6.1.2.2. Організації процедури ліквідації підрозділу відповідно до вимог законодавства.

6.1.3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з науково-педагогічної роботи комплексу та розвитку університету доцента А. М. Ананьєва.

 

 

6.2. З питання «Про кафедру загальних дисциплін та мовної підготовки іноземних громадян».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.2.1. Доручити ректорату в термін до 01.09.2016 року вжити заходів щодо ліквідації кафедри загальних дисциплін та мовної підготовки іноземних громадян у порядку, встановленому чинним законодавством.

6.2.2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

 

 

6.3. З питання «Про оптимізацію структури факультетів»

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи комплексу А. М. Ананьєва, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.3.1. Доручити декану факультету фізичного виховання (проф. Б. Т. Долинському), в. о. декана фізико-математичного факультету (доц. О. І. Ордановській) вжити організаційних заходів щодо оптимізації структури факультетів у термін до 01.10.2016 року в порядку, встановленому чинним законодавством та Статутом університету.

6.3.2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректорів за напрямами роботи.

 

 

6.4. З питання «Про оптимізацію штатного розпису університету».

Заслухавши й обговоривши інформацію ректора О. Я. Чебикіна, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.4.1. У зв’язку із оптимізацією штатного розпису та відсутністю потреби у сторожах в денний час в навчальних корпусах та гуртожитках (у денний час у навчальних корпусах наявні швейцари, а в гуртожитках - чергові гуртожитків) внести зміни до штатного розпису університету, скоротивши в гуртожитках вісім штатних одиниць сторожів, у навчальних корпусах - п’ять штатних одиниць сторожів.

 

 

6.5. З питання «Про затвердження інвестиційного договору університету з товариством з обмеженою відповідальністю «Профі Буд К» з реконструкції будівлі за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 23».

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора з АГД та НПР С. П. Тронька, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.5.1. Затвердити інвестиційний договір з ТОВ «ПРОФІ БУД К» про проведення реконструкції та ремонту будівлі Університету за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 23.

6.5.2. Доручити проректору з АГД та НПР С. П. Троньку створити комісію для контролю за реалізацією вищевказаного Договору.

 

 

6.6. Про затвердження тем кандидатських дисертацій.

Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.6.1. Затвердити тему кандидатської дисертації здобувачки кафедри педагогіки Кононенко Наталії Вячеславівни «Формування системності професійно-педагогічних знань майбутніх вихователів дошкільних навчальних закладів» на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.08 – дошкільна педагогіка. Науковим керівником призначити – д.пед.н., проф. А. М. Богуш.

6.6.2. Затвердити тему кандидатської дисертації аспірантки кафедри управління освітніми закладами та державної службиВей Цісюань «Підготовка майбутніх менеджерів освіти до експертно-аналітичної діяльності в загальноосвітніх навчальних закладах» на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти. Науковим керівником призначити – д.держ.упр, проф. С. К. Хаджирадєву.

 

 

6.7. Про зміну спеціальності.

Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.7.1. Змінити спеціальність аспірантки кафедри загальної та диференціальної психології Н. В. Ліщині з 19.00.07 – педагогічна та вікова психологія на 19.00.01 – загальна психологія, історія психології.

 

 

6.8. Про надання академічних відпусток.

Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА:

6.8.1. Надати академічну відпустку з догляду за дитиною терміном на 1 рік (з 21.06.2016 р. до 20.06.2017 р.) аспірантці кафедри фізики Н. Г. Канівець.

6.8.2. Продовжити академічну відпустку з догляду за дитиною терміном на 1 рік (з 01.07.2016 р. до 30.06.2017 р.) аспірантці кафедри теорії і методики дошкільної освіти Н. М. Московчук.

6.8.3. Надати академічну відпустку у зв’язку із сімейними обставинами терміном на 1 рік (з 01.07.2016 р. до 30.06.2017 р.) аспірантці кафедри сімейної і спеціальної педагогіки та психології О. О. Зіборовій.

 

 

6.9. З питання «Про рекомендацію студентів на встановлення стипендії Одеського міського голови студентам вищих навчальних закладів».

6.9.1. Рекомендувати до встановлення стипендії Одеського міського голови студентам вищих навчальних закладів м. Одеси студента 2 курсу історико-філософського відділення К. В. Голобородова.

6.9.2. Рекомендувати до встановлення стипендії Одеського міського голови студентам вищих навчальних закладів м. Одеси студентку факультету психологічної освіти О. Г. Гулову.

 

Голова вченої ради О. Я. Чебикін

 

 

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/