Рішення вченої ради ПНПУ імені К. Д. Ушинського Протокол № 4 від 29 листопада 2018 року

1. З питання «Про завершення фундаментального наукового дослідження, яке фінансується за рахунок коштів державного бюджету «Обернені задачі на графах за різними вхідними даними» (2016-2018 р.р)».

Заслухавши й обговоривши звіт В. М. Пивоварчика, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Уважати виконання дослідження задовільним.

2. Продовжити наукові розробки за новою темою «Алгебраїчний підхід до розв’язання задач спектральної теорії «квантових графів» (2019-2021 р.р.).

3. Розробити за результатами дослідження нові навчальні курси.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з наукової роботи Т. І. Койчеву.

2. З питання «Про закінчення етапу наукового дослідження «Розробка оптичного сенсору інфразвуку та його застосування в акустичній розвідувально-сигнальній системі», яке фінансується за рахунок коштів державного бюджету».

Заслухавши й обговоривши звіт О. Р. Гохмана, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Уважати виконання другого етапу дослідження задовільним.

2. Залучити здобувачів вищої освіти фізико-математичного факультету до виконання проекту.

3. Розробити новий навчальний курс за результатами другого етапу для аспірантів зі спеціальності 105 Прикладна фізика та наноматеріали.

4. Захистити результати проекту авторським свідоцтвом та патентом.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з наукової роботи Т. І. Койчеву.

3. З питання «Про нову концепцію старшої ланки середньої освіти: проблемні питання реформування профільної школи».

Заслухавши та обговоривши інформацію О. І. Ордановської, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Узяти до відома доповідь декана фізико-математичного факультету доц. О. І. Ордановської.

2. Групам забезпечення і деканам підготувати експериментальні навчальні плани, в яких передбачити новий підхід до підготовки вчителів і викладачів профільної школи за концепцією «Нова українська школа».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого проректора з навчальної та науково-педагогічної роботи О. А. Копусь.

4. З питання «Атестація докторантів університету (за списком)».

Заслухавши та обговоривши звіт І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Затвердити наслідки атестації докторантів і вважати їх задовільними.

2. Перевести всіх атестованих докторантів на наступний рік навчання.

3. Ужити заходів щодо підвищення ефективності докторантури університету.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на проректора з наукової роботи Т. І. Койчеву.

5.1. Про присвоєння вченого звання.

Заслухавши й обговоривши інформацію завідувача кафедри освітнього менеджменту та публічного управління О. О. Довженкова та провівши таємне голосування, учена рада

УХВАЛИЛА: рекомендувати кандидатуру Черненко Наталії Миколаївни до присвоєння вченого звання професора кафедри освітнього менеджменту та публічного управління.

5.2. Конкурс на заміщення посад.

Заслухавши та обговоривши інформацію деканів, завідувачів кафедр та провівши таємне голосування, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Мартинову Раїсу Юріївну вважати обраною на посаду завідувача кафедри західних і східних мов та методики їх навчання.

2. Кьон Наталю Григорівну вважати обраною на посаду завідувача кафедри теорії музики і вокалу.

3. Бужину Ірину Вячеславівну вважати обраною на посаду професора кафедри сімейної та спеціальної педагогіки і психології.

5.3. Про затвердження Нової редакції Положення про вчену раду Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Нову редакцію Положення про вчену раду Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

5.4. Про затвердження Регламенту роботи вченої ради Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Регламент роботи вченої ради Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».

5.5. Про Затвердження Положення про безпеку китайських викладачів і волонтерів, які прибувають на роботу в Університет Ушинського в межах реалізації Міжнародного проекту «Інститут Конфуція».

Заслухавши та обговоривши інформацію декана О. В. Попової, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Положення про безпеку китайських викладачів і волонтерів, які прибувають на роботу в Університет Ушинського в межах реалізації Міжнародного проекту «Інститут Конфуція».

5.6. Про рекомендацію кандидатури студентки Вінковської Аліни Олегівни для включення до складу Молодіжної ради при Одеському міському голові.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови студради Д. М. Бєлітченка, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Рекомендувати кандидатуру студентки 3 року навчання соціально-гуманітарного факультету Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» Вінковської Аліни Олегівни для включення до складу Молодіжної ради при Одеському міському голові.

2. А. О. Вінковській подати документи до Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради в порядку та в терміни, що визначені Положенням про Молодіжну раду при Одеському міському голові.

5.7. Про затвердження Інвестиційного договору № 2 щодо проведення реконструкції будівель на території Навчально-тренувального та оздоровчо-реабілітаційного центру «Буревісник» для потреб освітнього процесу та тренування здобувачів вищої освіти між Університетом Ушинського та ТОВ «УКРБУД 2018».

Заслухавши та обговоривши інформацію проректора Т. І. Койчевої, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити Інвестиційний договір № 2 щодо проведення реконструкції будівель на території Навчально-тренувального та оздоровчо-реабілітаційного центру «Буревісник» для потреб освітнього процесу та тренування здобувачів вищої освіти між Університетом Ушинського та ТОВ «УКРБУД 2018».

5.8. Про затвердження тем докторських дисертацій.

Заслухавши й обговоривши інформацію завідувача відділу аспірантури та докторантури І. А. Хижняк, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Затвердити тему дисертаційного дослідження здобувачки наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 012 – дошкільна освіта Івершинь Анжеліки Георгіївни «Теоретико-методичні засади художньо-творчого розвитку особистості майбутніх вихователів у процесі професійної підготовки». Науковим консультантом призначити д.пед.н., проф. А. М. Богуш.

2. Затвердити тему дисертаційного дослідження здобувачки наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 23.00.02 – політичні інститути та процеси Коч Світлани Вадимівни «Транскордонні простори та спільноти в політичному процесі: кліважі локальності». Науковим консультантом призначити д.політ.н., проф. М. А. Польового.

5.9. Про затвердження освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування галузі знань 28 Публічне управління та адміністрування відповідно до Стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ступеня «бакалавр» галузь знань 28 Публічне управління та адміністрування, затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 29.10.2018 р. № 1172.

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА: Затвердити освітньо-професійну програму «Публічне управління та адміністрування» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування галузі знань 28 Публічне управління та адміністрування відповідно до Стандарту вищої освіти України першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ступеня «бакалавр» галузь знань 28 Публічне управління та адміністрування, затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 29.10.2018 р. № 1172.

5.10. Про рекомендацію до друку.

Заслухавши й обговоривши інформацію голови науково-методичної комісії О. А. Копусь, учена рада

УХВАЛИЛА:

1. Рекомендувати до друку монографію «Экстремальные задачи в системе компьютерной математики MAPLE». (Автори: О. І. Третьяк, А. В. Усов, А. П. Коновалов). Рецензенти: д.ф-м.н., проф. А. А. Кореновський, д.ф-м.н., проф. В. М. Пивоварчик.

2. Рекомендувати до друку навчальний посібник «Менеджмент підприємницької діяльності» (проект «Україна-Норвегія») для професійної підготовки військовослужбовців ЗС України (частина V). (Автори: С. П. Тронько, О. В. Полуяктова). Рецензенти: д.політ.н., проф. С. М. Наумкіна, к.ф.н., доц. Г. О. Сакун, к.е.н., доц. Т. В. Матюк.

3. Рекомендувати навчальний посібник «Модульний курс «Комп’ютерні технології в роботі з дітьми» для студентів спеціальності 012 – дошкільна освіта. (Автори: О. А. Листопад, І. К. Мардарова). Рецензенти: д.пед.н., проф. Н. І. Цулан, д.пед.н., проф. І. П. Аннєнкова.

4. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Дидактичні засоби самостійної роботи студентів в умовах кредитно-трансферного навчання». (Автори: О. Р. Гохман, О. Х. Тадеуш, Д. В. Ємельянова). Рецензенти: д.ф.-м.н., проф. В. Г. Шевчук, д.т.н., проф. А. О. Брюханов.

5. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Завдання для самоперевірки з курсу «Історія дошкільної педагогіки». (Автори: І. А. Княжева, О. А. Листопад, О. А. Кудрявцева, І. К. Мардарова). Рецензенти: д.пед.н., проф. Н. І. Цулан, д.пед.н., проф. І. П. Аннєнкова.

6. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Методичні рекомендації до написання курсових робіт із логопедії». (Автори: О. А. Буздуган, Л. М. Коргун, О. В. Літовченко). Рецензенти: к.пед.н., доц. Г. В. Тітова, к.пед.н., доц. М. О. Лінюшина.

7. Рекомендувати до друку методичні рекомендації «Завдання для самоперевірки з навчальної дисципліни «Педагогіка раннього віку». (Автор – О. А. Буздуган). Рецензенти: д.пед.н., проф. О. А. Листопад, д.пед.н., проф. І. П. Аннєнкова.

8. Рекомендувати до друку збірник наукових праць «Наукове пізнання: методологія та технологія, філософія» (№ 2, 2018).

5.11. Про скасування рішення вченої ради університету від 25 жовтня 2018 року (протокол № 3) в частині п. 4.5., а саме затвердження додаткової угоди № 1 до Інвестиційного договору між Університетом Ушинського та ТОВ «ПРОФІ БУД К».

Заслухавши й обговоривши інформацію проректора С. П. Тронька, учена рада

УХВАЛИЛА: Скасувати рішення вченої ради університету від 25 жовтня 2018 року (протокол № 3) в частині п. 4.5., а саме затвердження додаткової угоди № 1 до Інвестиційного договору між Університетом Ушинського та ТОВ «ПРОФІ БУД К».

Голова вченої ради О. Я. Чебикін

Учений секретар Н. Ф. Босак

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/