Міжнародна співпраця з Університетом Кіпру.

3Університет Ушинського продовжує активно розвивати міжнародні зв'язки та співпрацю. Відбулися ряд зустрічей з керівництвом університету для обговорення співробітництва у сфері освіти та науки.

4

Володимир Черних, координатор міжнародних проєктів та програм, на запрошення Університету Кіпру, провів низку робочих зустрічей з адміністрацією та викладачами університету. Так зокрема проведено плідне обговорення потенційної співпраці з - Емма Зеніу, офіцером з міжнародних справ Університету Кіпра та Захаріосом Захарія, начальником відділу освіти Університету Кіпра. Було відвідано низку лекцій, які дозволили отримати уявлення про особливості організації освітнього процесу в закладі.

1

Однією з ключових тем обговорення було укладання договору про співпрацю у галузі академічної мобільності для викладачів та студентів, а також у сфері стажування та наукової співпраці. Створення цього документу сприятиме зміцненню зв'язків між університетами та забезпечить учасникам можливість здобувати новий досвід і розширювати свої знання через участь у програмах обміну та спільних проєктах.

2
Завдяки цьому візиту відкриваються нові можливості для обміну знаннями та досвідом, а також для підвищення рівня міжнародного престижу обох університетів. Університет Ушинського впевнено крокує вперед у розвитку світових освітніх ініціатив та співпраці з провідними вишами світу.

 

© 2024 Ushinsky University
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/