Візит секретаря Посольства України в Туркменістані.

0112 лютого до Університету Ушинського завітала Євгенія Ларіна, секретар Посольства України в Туркменістані з культурних, гуманітарних та політичних питань. У зустрічі взяли участь проректор з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Андрій Начев та начальник відділу міжнародних зв’язків Олександра Моргун.
1
За ініціативи Посольства України в Туркменістані під час зустрічі було обговорено можливості розширення співпраці між університетом та туркменськими закладами вищої освіти, а саме проведення конференцій, нарад, консультацій, тощо.
В Університеті Ушинського навчається понад 100 громадян Туркменістану на різних рівнях вищої освіти. Студенти з Туркменістану обирають для себе спеціальності, пов’язані з майбутньою викладацькою діяльністю та після закінчення навчання повертаються на батьківщину працювати за професією. Нашим завданням є підтримувати дружні відносини між країнами.
Ми — країна, яка дивиться в майбутнє!

 

© 2024 Ushinsky University
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/