Анонси

Новини

Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році

Міністерство освіти і науки України

Державний заклад

«Південноукраїнський національний педагогічний

університет імені К.Д. Ушинського»

Соціально-гуманітарний факультет

 

Інформаційне повідомлення № 1

Повідомляємо, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 20.10.2016 р. № 1266 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році» на базі Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» буде проводитися другий тур Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт у галузі  «Педагогічна та вікова психологія».

Для участі у другому етапі Конкурсу просимо до 26 січня 2017 року (за поштовим штемпелем) на адресу університету надсилати не більше трьох наукових робіт з одного вищого закладу переможців І туру з обов’язковим зазначенням на конверті галузі науки «Педагогічна та вікова психологія».

Роботи оформлюються згідно з «Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.02.2012 року № 202 та зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 13.03.2012 за № 389/20702.

Вимоги до  наукових робіт

      На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів (не більше 2 авторів) з актуальних проблем у галузі педагогічної та вікової психології, які є пошуковими за своїм характером, впроваджені у виробництво або застосовані у навчальному процесі, що не мають відзнак НАН і НАПН України та органів державної влади.

    Наукові роботи студентів, які є тематичним продовженням робіт, поданих на Конкурс у попередні роки, розглядаються за умови наявності в них не більше 25% наукового матеріалу з попередньої роботи.

       Наукові роботи оформлюються відповідно до таких вимог:

  • текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4;
  • обсяг зброшурованої роботи не повинен перевищувати 30 сторінок без урахування додатків;
  • робота повинна мати назву і план, список використаної літератури та анотацію;
  • у роботі необхідно зазначити актуальність, мету, завдання, об`єкт, предмет,  теоретичну та практичну значущість;
  • робота повинна включати теоретичний аналіз дослідження, емпіричне дослідження, в якому зазначено використану методику дослідження, аналіз результатів дослідження, їх інтерпретацію, а також висновки.
  • до наукової роботи додаються копії патентів, наукових статей автора тощо (за наявності);
  • креслення та ілюстрації, що додаються до роботи, повинні бути скомпоновані на аркуші формату А3 або А4;
  • макети, натурні зразки на Конкурс не подаються;
  • наукові роботи виконуються українською мовою;
  • у наукових роботах, що подаються на другий тур, прізвища, ініціали автора (авторів) та наукового керівника, найменування вищого навчального закладу замінюються шифром (шифр – не більше двох слів);
  • в окремому запечатаному пакеті під тим самим шифром подаються відомості про автора (авторів), наукового керівника роботи;
  • якщо наукову роботу подано на другий тур з порушенням вимог цього  розділу, галузева конкурсна комісія повертає її конкурсній комісії (із зазначенням причини).

 

Прохання до всіх учасників II туру Конкурсу: у супровідних документах обов’язково вказувати електронну адресу для зручності контакту та номер мобільного телефону.

Адреса університету: 65020, м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 26,

з поміткою «На конкурс з педагогічної та вікової психології»


Контактні телефони: (048)7956698,  моб.  (095)5027706   - Грек Олена Миколаївна ,

електронна пошта:       Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Додаткова інформація на сайті соціально-гуманітарного факультету Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського: http://psy-pdpu.com.ua


Бажаємо успіху!

 

Оргкомітет Всеукраїнського Конкурсу

студентських наукових робіт

з  педагогічної  та вікової психології



ВІТАЄМО!!! НАМ 200 РОКІВ!

  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур
  • Віртуальний тур

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/