Протягом 2017-2018 навчального року Американським освітньо-інформаційним центром Університету Ушинського було проведено низку заходів.

Відбулися презентації програм імені Фулбрайта, FLEX, Global UGRAD (США) стосовно можливостей академічних обмінів і особливостей участі в конкурсах на отримання стипендіальних грантів США молодими дослідниками і студентами.

У січні відбулася церемонія відкриття проекту ACCESS для нової групи учасників за участі представників Посольства США в Україні.

Викладачами факультету іноземних мов, волонтером програми Fellow пані Джої Фордайс у березні було проведено дводенний семінар “21st Century Learning” з викладання англійської мови вчителів закладів освіти Півдня України.

За сприянням центру викладачі, студенти та слухачі мовних курсів мали можливість відвідувати Американські ресурсні центри (“America House”, “Windows On America”), зустрічатися з представниками дипломатичної місії США в Україні, вивчати англійську мову в розмовному клубі за участі волонтерів та спеціалістів, а також відвідувати онлайн семінари та кіноклуб.

За підтримки Посольства США в Україні в липні були організовані спортивні змагання з тенісу між молодіжними командами університету та США.  

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/