Майстер-клас Анни Єремус-Левандовської

ngerb28 листопада 2023 року на кафедрі музичного мистецтва і хореографії відбудеться майстер-клас професорки, докторки музикознавства, професорки кафедри вокалістики Музичної академії імені Ігнація Яна Падеревського в Познані Анни Єремус-Левандовської «Робота над вокальною технікою та інтерпретацією музичних творів з китайськими, польськими та українськими здобувачами».
Із Познаньської музичної академії в майстер класі беруть участь піаністка-корепетитор dr Kinga Książczyk, здобувачі з Китаю (Yuemin Lu - mezzosopran та Yingxi Zhang sopran) та Польщі (Magdalena Osterczy - mezzosopran та Jakub Matusewicz - tenor). Із Університету Ушинського – аспірант кафедри музичного мистецтва і хореографії Чжан Венлі.
Долучитися до заходу можна за покликанням
Zoom meeting invitation - Zoom Meeting Наталія Ашихміна
Час: 28 листопада 2023 11:00 AM Київ
Войти Zoom Конференция
https://us04web.zoom.us/j/78210493529?pwd=4Y5ipyOIiP0YsWaudaJtH5t7eMrgbS.1

Ідентифікатор конференції: 782 1049 3529
Код доступу: 1111

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/