Онлайн опитування аспірантів у межах проведення «Тижня якості освіти»

ngerbШановні аспіранти!

В Університеті Ушинського у період з 21 грудня по 31 грудня 2020 року проводитиметься «Тиждень якості освіти», у межах якого відбудеться онлайн опитування аспірантів.

Запрошуємо взяти участь у цьому дослідженні аспірантів денної та заочної форм навчання за всіма освітньо-науковими програмами.

Під час анкетування у вас буде можливість висловити особисту думку щодо якості надання освітніх послуг за результатами навчання у першому семестрі 2020/2021 навчального року.

Дослідження відповідає вимогам конфіденційності.

Для отримання об’єктивного зворотного зв’язку та підвищення якості освітнього процесу академічній спільноті Університету Ушинського дуже важлива думка кожного з вас.

Для участі в опитуванні необхідно перейти на сторінку інформаційної системи ІАСУ МОНУ за посиланням https://monufr.com, до розділу «Опитування», увести серію і номер паспорта (приміром НМ123456) або за наявності ID-паспорта - тільки номер (приміром 000123456), натиснути «Вхід».

Аспірантам пропонується відповісти на питання  анкети: «Вивчення думки АСПІРАНТІВ щодо якості навчання в університеті (за I сем. 2020-2021 н.р.)»

 Увага! Паспортні дані були внесені до інформаційної системи з дозволу на використання персональних даних при вступі до аспірантури університету й необхідні виключно для авторизації особи при вході на персональну сторінку здобувача освіти. Результати опитування будуть оприлюднені тільки в узагальненому вигляді. При обробці відповідей на анкети доступ до Ваших персональних даних буде унеможливлений.

Якщо у Вас виникають технічні питання щодо входу до системи, то можна звертатися за допомогою до психологічної служби: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (телефон: +38-098-52-25-440, Марина Петрівна Літвінова) або до відділу аспірантури та докторантури.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/