Онлайн опитування здобувачів всіх рівнів освіти для покращання внутрішнього забезпечення якості освіти

Шановні здобувачі вищої освіти! 

Запрошуємо взяти участь у щорічному дослідженні показників внутрішнього забезпечення якості освіти здобувачів всіх рівнів вищої освіти денної та заочної форм навчання за всіма освітніми програмами. 

Під час анкетування у вас буде змога висловити власну думку щодо якості надання освітніх послуг за результатами навчання у другому семестрі 2020/2021 н.р  

Дослідження відповідає вимогам конфіденційності. 

Для отримання об’єктивного зворотного зв’язку та підвищення якості освітнього процесу академічній спільноті Університету Ушинського дуже важлива думка кожного з вас. 

Анкети будуть відкриті впродовж травня-червня. 

Для участі в опитуванні необхідно перейти на сторінку інформаційної системи ІАСУ МОНУ за покликанням https://monufr.com/students/loginNew.html, увести логін та пароль, який був наданий факультетом/кафедрою/гарантом ОП (наприклад – логін log307714 та пароль 21D47DA1), натиснути «Вхід». 

Далі потрібно обрати опцію «Опитування». 

 

У наступному вікні з’явиться на вибір декілька анкет: 

1. Для всіх студентів (окрім спеціальності 222 Медицина) – опитування № 15 «Вивчення думки студентів щодо якості навчання в університеті (за II сем. 2020-2021 рр.)» 

2. Для аспірантів 1 та 2 років навчання – опитування №16 «Вивчення думки аспірантів 1 та 2 курсу щодо якості навчання в університеті (за II сем. 2020-2021 рр.)»  

3. Для аспірантів 3 та 4 років навчання – опитування №17 «Вивчення думки аспірантів 3 та 4 курсу щодо якості навчання в університеті (за IІ сем. 2020-2021 рр.)» 

4. Для студентів спеціальності 222 Медицина – анкета №18. ОПП МЕДИЦИНА/ Вивчення думки студентів щодо якості навчання в університеті (за II сем. 2020-2021 рр.) 

Якщо у Вас виникнуть технічні питання щодо входу в систему, можна звернутися за допомогою до Центру забезпечення якості освіти: ciqa@pdpu.edu.ua. 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/