Міжнародний круглий стіл «Бренд-менеджмент: сучасні інновації, тенденції та міжнародні практики»

круглий стілВ межах реалізації Меморандуму про співпрацю між Університетом Ушинського та Аньхойським університетом фінансів та економіки (Китай) кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності запрошує на Міжнародний круглий стіл «Бренд-менеджмент: сучасні інновації, тенденції та міжнародні практики», який відбудеться 17 листопада 2021 року о 09:00 на платформі ЗУМ (Zoom).

Для участі у круглому столі необхідно надіслати до 15 листопада 2021 року на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. заявку (форма додається). Після проведення заходу всі учасники отримають сертифікати.

За додатковою інформацією звертатися до організаційного комітету: вул. Старопортофранківська, 26, каб. 74, кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності.

Організатори:

Врайт Галина Яківна (тел.: 0732288314)

Петінова Оксана Борисівна (тел.: 0979787081)

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/