Державна мова - іспит

new_gerbДО УВАГИ ВСІХ, ХТО БАЖАЄ СКЛАСТИ  ІСПИТ НА ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ВОЛОДІННЯ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ АБО ПЕРЕВІРИТИ ТА ВДОСКОНАЛИТИ СВІЙ РІВЕНЬ ВОЛОДІННЯ ДЕРЖАВНОЮ МОВОЮ!!! 

 

Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського здійснює набір на курси з української мови для підготовки до складання іспиту на визначення рівня володіння державною мовою за програмою Національної комісії зі стандартів державної мови.  

 

Навчання розраховано на 10 навчальних годин; проходитиме щосуботи за адресою: м. Одеса,  вул. Старопортофранківська 26, аудиторія 52.  

 

За детальною інформацією звертатися за телефоном: 095-208-71-82 (Світлана В’ячеславівна) або за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.m 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/