Анонс концерту "Let's drum" за участі викладача Університету Ушинського

112 грудня 2021 року о 16.00 відбудеться концерт у межах абонементу Одеської філармонії "Чарівний світ ударних інструментів" під назвою "Let's drum" за участі викладача Університету Ушинського Г. О. Рало у великій залі Державного музичного ліцею ім. проф. Столярського. 

У програмі прозвучать твори для марімби, вібрафона, малого барабану та інших ударних, а також будуть представлені концертні номери в стилі "body percussion". 
Глядачі матимуть змогу почути нові цікаві факти про історію різноманітних ударних інструментів, видатних виконавців на них та сучасних композиторів, які створюють твори спеціально для ударних. 
Цікавим також є те, що виконавцями номерів концерту переважно будуть молоді обдарування - лауреати обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів в Україні та за кордоном, вихованці класу ударних інструментів кандидатів мистецтвознавства Ганни Рало та Олексія Рало. 
    Автором проєкту є лауреат міжнародних конкурсів в Італії, Сербії, Молдові, Україні, кандидат мистецтвознавства, викладач кафедри музично-інструментальної підготовки факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського Ганна Олексіївна Рало.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/