V Міжнародна науково-практична конференція «Безпека, менеджмент, медицина і фізична культура»

ews1V Międzynarodowa konferencja naukowa pt. „Bezpieczeństwo, zarządzanie, medycyna i kultura fizyczna” Warszawa

V Міжнародна науково-практична конференція «Безпека, менеджмент, медицина і фізична культура» відбудеться 11-12 квітня 2022 року у м. Варшава «Вища школа спортивної освіти».

Університет Ушинського є одним з організаторів конференції. Участь у роботі організаційного комітету конференції приймає ректор університету Андрій Красножон. Професор кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Валентина Тодорова приймає участь у роботі наукового комітету конференції.

Міждисциплінарна науково-практична конференція має забезпечити спеціалістам різних галузей науки обмін думками з питань міжнародної, національної та локальної безпеки, менеджменту та якості, медицини та фізичної культури.

Метою конференції буде представлення результатів наукової роботи у вигляді висновків та обміну інформацією, а також аналіз методів, прийомів та інструментів дослідження та визначення міждисциплінарних проблем з пошуком рішень, що покращують стан та процеси, пов'язані з безпекою, менеджментом, медициною, фізичною культурою і спортом.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/