Історія ОНП: Згідно з Наказом МОН України від 06.11.2015 року №1151 та таблицею відповідності Переліку наукових спеціальностей (Перелік 2011 року) та Переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти було введено спеціальність «105 Прикладна фізика та наноматеріали», та при Університеті Ушинського аспірантура продовжила підготовку кадрів згідно нової класифікації  науково-педагогічних кадрів для закладів вищої освіти, наукових кадрів для науково-дослідних інститутів. 

 У 2016 році створено відповідну проєктну групу, в яку входили провідні співробітники університету: Гохман Олександр Рафаїлович - доктор фіз.-мат. наук, проф.; Ків Арік Юхимович -доктор фіз.-мат. наук,  проф.; Голованов Вячеслав Володимирович – доктор фіз.-мат. наук, проф.; Брюханов Аркадій Олексійович– доктор технічних наук, проф.

Проєктна група розробила ОНП зі спеціальності «105 Прикладна фізика та наноматеріали». Гарантом ОНП «105 Прикладна фізика та наноматеріали» є доктор фіз.-мат. наук, професор, О. Р. Гохман.

Впровадження освітньої програми: У 2017 році ОНП була оновлена шляхом введення нових дисциплін та збільшенням складової навчальних дисциплін за вибором аспіранта з метою врахування тенденцій розвитку сучасної прикладної нанофізики та був здійснений перший набір за цією ОНП. У 2020 році освітньо-наукова програма повністю перероблена і вдосконалена згідно з новими вимогами МОН і отриманим досвідом роботи з аспірантами. У 2021-2022 рр. в програму були внесені корективи на основі пропозицій здобувачів та випускників через анкетування, анонімного опитування, залучення до складу робочої групи ОНП; обговорення проєктів ОНП роботодавцями та університетською академічною спільнотою, іншими стейкголдерами.

Надано умовну (відкладену) акредитацію відповідно до Постанови КМУ від 16.03.2022 № 295 «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану» (Рішення Національного агентства забезпечення якості вищої освіти від 27 вересня 2022 року, протокол № 16 (21)).

До складу робочої групи входять проф. О. Р. Гохман,  проф. А. І. Ків, проф. В. В. Голованов, проф. А. О. Брюханов, асп. І. І. Дончев.

Освітньо-наукова програма

Програми навчальних дисциплін

Програма вступного випробування в аспірантуру

Участь стейкголдерів в освітньому процесі

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/