Конференція «Науково-методичні основи викладання точних та інженерним наук у системі вищої освіта: фізика, математика та комп’ютерні науки»

Конференцію проведено у рамках конгресу з нагоди 200-річчя Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського. Термін проведення: 16.05.-19.05.2017 року. Взяли участь 75 науковців з України, Ізраїлю, Німеччини, Японії та Мексики.

 

Робота конференції здійснювалися за двома секціями:

 

(1) Науково-методичні основи навчання фізиці та інженерним наукам.

Модератори з боку Університету Ушинського (Україна) – завідувач кафедри, професор А. Ю. Ків; декан фізико-математичного факультету, доцент О. І. Ордановська; завідувач кафедри, професор О. Р. Гохман.

 

Модератори з боку університету Аріель (Ізраїль) – професор Я. Искхаков, професор Ю. Рібаков

 

(2) Науково-методичні основи навчання математиці та комп’ютерним наукам.

Модератор з боку Університету Ушинського (Україна) – завідувач кафедри, професор Т. Л. Мазурок

 

За результатами конференції запропоновано:

 

(1) зробити конференцію «Науково-методичні основи викладання точних та інженерним наук у системі вищої освіта: фізика, математика та комп’ютерні науки» періодичною (один раз на два роки)

 

(2) розробити пропозиції щодо отримання фінансування на проведення спільних наукових досліджень Університетом Ушинського та університетом Аріель з тематики конференції.

 

Доктор фізико-математичних наук,
професор О. Р. Гохман

 




 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/