Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

01Шановні колеги, Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я інформує, про те що наразі в Україні, і в Одеській області втому числі, впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка ініційована першою леді України Оленою Зеленською.Головною метою програми є формування оптимальної моделі надання психологічних послуг населенню, сприяння формування в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, а також дати зрозуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.

Так, згідно даних соціологічних досліджень, понад 90% українців мали хоча б один із симптомів тривожного розладу, а 57% перебувають у зоні ризику розвитку ментальних порушень. Для того, аби зрозуміти із якими викликами стикаються мешканці Одещини щодо ментального благополуччя експерти програми «Ти як» проводять опитування серед громадськості щодо потреб у сфері забезпечення ментального благополуччя. Та закликають громадськість Одещини максимально долучитися до анкетування за посиланням: https://forms.gle/4w2nWZz8s6kviwFq5.

Також, експерти звертаються з проханням залучити до оцінки потреб надавачів психосоціальних послуг, якими є заклади освіти, задля картографування послуг ПЗПСП в Одещині. Анкета для надавачів послуг розміщена за посиланням: https://forms.gle/1uaAbGneJdv3SSu78.

У разі виникнення будь-яких питань ви можете звернутися до генерального директора Одеського обласного медичного центру психічного здоров’я, координатора Всеукраїнської програми «Ти як» в Одеській області Оксани Денисенко (067-077-86-38).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/