Навчально-методичний вебінар та тренінг «Методи виявлення професійного вигорання і хронічної втоми та шляхи їх профілактики».

01Шановні співробітники Університету Ушинського! Громадська організація «Національна академія наук вищої освіти України» запрошує Вас взяти участь у навчально-методичному вебінарі та тренінгу «Методи виявлення професійного вигорання і хронічної втоми та шляхи їх профілактики», що відбудуться 29.09.2023 року на платформі ZOOM, початок о 14:00 (3 академічні години).

1

Що потрібно для участі?
Зареєструватися на захід з 01.08.2023 року до 28.09.2023 року включно. Для підтвердження участі у навчально-методичному вебінарі та тренінгу просимо надіслати заявку на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Форма додається у кінці оголошення.

Увага! Участь у вебінарі та тренінгу платна – 500 грн, які слід сплатити на розрахунковий рахунок: найменування отримувача:
ГО НАН ВО УКРАЇНИ, код одержувача: 35138443.
Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN:
UA383052990000026006046708017
Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк».
Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у вебінарі та тренінгу від ПІБ».

До участі запрошуються науковці, викладачі, керівники установ, підприємств та організацій, студенти останніх курсів закладів вищої освіти медичного спрямування, фахівці будь-яких професій, пов’язаних з роботою в системі “людина – людина” (вчителі, медики, журналісти, юристи, правоохоронці та ін.) та всі зацікавлені особи.

Усі деталі щодо заходу, його анотація, спікер та тренер заходів. А також форма для реєстрації знаходиться за покликанням: Інформація щодо тренінгу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/