ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ГРАНТОВИХ ПРОГРАМ ТА КОНКУРСІВ Вересень 2020

Гранти від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурси «Невеликий грант-2021» та «Великий проєкт-2021» на отримання гранту від Посольського фонду США зі збереження культурної спадщини (Фонд AFCP). Дедлайн - 19 жовтня 2020 року.

Програма “Невеликий грант-2021” має на меті збереження пам’яток культури, музейних експонатів чи колекцій, форм виразу традиційної культури.

Програма “Великий проєкт-2021” має на меті збереження історичних будівель та пам’яток, важливих музейних колекцій, визначних археологічних об’єктів, які є доступними для громадськості та охороняються законом в Україні.

Посольський фонд США зі збереження культурної спадщини надає гранти на збереження історичних пам’яток, культурних об‘єктів та форм традиційного вираження у країнах, що розвиваються, по всьому світу.

Умови подання заявок за посиланням

Джерело

 


Конкурс мінігрантів #ЩедрийВівторок за підтримки Zagoriy Foundation

#ЩедрийВівторок разом з Zagoriy Foundation оголошують конкурс мінігрантів для реалізації ідей до Всеукраїнського дня добрих справ. Дедлайн - 13 жовтня 2020 року.

Мета грантового конкурсу:  

Підтримка проєктів учасників руху #ЩедрийВівторок для збільшення кількості людей, що долучаються до добрих справ, та впровадженні нових креативних форм благодійних акцій та ініціатив. 

Хто може брати участь:

  1. громадські організації; 

  2. благодійні організації;

  3. заклади дошкільної освіти, навчальні заклади;

  4. релігійні організації.

Як отримати мінігрант? 

  1. Придумай або запропонуй до реалізації вже існуючу ідею для участі у #ЩедрийВівторок*; 

  2. Зареєструйся на нашому сайті;  

  3. Заповни формудо 23:59 13 жовтня 2020 року та чекати на результати!

  *важливо планувати ідеї так, щоб встигнути їх реалізувати до Щедрого Вівторка, який відбудеться 01 грудня 2020 року. 

Тематикою конкурсу міні-грантів від Zagoriy Foundation може бути будь-яка яскрава ідея спрямована на реалізацію/підсилення благодійних проєктів в рамках #ЩедрийВівторок.

Розмір гранту: до 25 000 грн  

Термін дії конкурсу: з 22 вересня по 13 жовтня 2020 року.

Читай більше за посиланням.

Контакти

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 


Вебінар «Діджитал-маркетинг для ОГС: можливості Google Ad Grants»

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) та Pro Bono Club Ukraine запрошують менеджерів українських організацій громадянського суспільства взяти участь у вебінарі «Діджитал-маркетинг для ОГС: можливості Google Ad Grants», що відбудеться у середу, 30 вересня 2020 року.

В рамках програми Google for nonprofits організації громадянського суспільства можуть отримати грант на розміщення рекламних оголошень у Пошуку Google. Завдяки такій рекламі некомерційні організації можуть залучати пожертви, поширювати інформацію про свої заходи й шукати волонтерів. Важливо: Програма Ad Grants буде доступна в Україні до 1 листопада 2020 року, тому не баріться.

Відвідайте цей вебінар, щоб дізнатися:

  • Що таке Google Ads, навіщо це організаціям громадянського суспільства і як почати його налаштування

  • Як розгорнути ефективну рекламну кампанію

Дата: 30 вересня 2020 року

Час: 17:00-18:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням.

Спікер вебінару:

Максим Зубенко - Product Marketing Manager в компанії P2H. Входить в ТОП-10 спікерів з онлайн-маркетингу за даними рейтингу блогу Netpeak. Консультував і реалізовував мааркетингові кампанії для технологічних стартапів, медичних клінік,  освітніх платформ та ін.  Викладає курс з діджитал-маркетингу для Beetroot Academy.

Контакти

  • TechSoup Україна

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/