Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні до 1 листопада 2020 року приймає документи на конкурс для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP) на 2021-2022 академічний рік

Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта в Україні до 1 листопада 2020 року приймає документи на конкурс для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP) на 2021-2022 академічний рік : https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/. 


У четвер, 8 жовтня, о 18.00, Офіс Фулбрайта в Україні запрошує всіх зацікавлених на онлайн-презентацію програми. Для участі у презентації просимо виповнити реєстраційну форму: https://cutt.ly/9gwsSSJ. 

Запрошення буде надіслано зареєстрованим учасникам 8 жовтня, перед початком онлайн ( Zoom зустрічі. 



Разом з фулбрайтівськими стипендіатами ми спробуємо відповісти на запитання майбутніх учасників про умови участі у конкурсі, цьогорічні вимоги до подання матеріалів, розповімо про досвід перебування у США, в тому числі й під час пандемії.  

 

У нашій онлайн-презентації братимуть участь:  

Тимофій Брік – викладач та дослідник Київської школи економіки. Його наукові інтереси охоплюють соціологію релігії, історію економіки, соціальну стратифікацію й мобільність. Тема фулбрайтівського проєкту Тимофія Бріка: «Православна конкуренція в Україні та її наслідки: релігійна поведінка, економічні погляди та національні ідентичності». Для роботи дослідник обрав соціологічний факультет Нью-Йоркського університету (New York University, New York, NY). 

 

Андрій Кирильчук – фулбрайтівський стипендіат Fulbright Research and Development Program 2018-2019Працював в Університеті штату Мічиган (Michigan State University, East Lansing, MI), в  

в групі професора Девіда Томанека, визначного дослідника, піонера у галузі теоретичної нанотехнології.  Проєкт кандидата хімічних наук Андрія Кирильчука було присвячено квантово-хімічним дослідженням отримання фосфорену шляхом відшаровування чорного фосфору в рідкому середовищі. 

 

Про дослідницькі проекти стипендіатів Програми за останні роки можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників: https://fulbright.org.ua/uk/library/

 

Нагадуємо, що у конкурсі Fulbright Research and Development Program можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій, викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ. 

До участі у конкурсі приймаються лише індивідуальні проекти — дослідницькі та такі, що спрямовані на розробку та запровадження нових навчальних курсів, оновлення навчальних матеріалів, вивчення та оволодіння передовими методами навчання та викладання.  

 

Презентації програми FRDP та онлайн-консультації за участі фулбрайтівських випускників відбуватимуться щочетверга (наступні - 15, 22 жовтня). 

Loading...

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/