Global Money Week

01Міністерство освіти і науки України інформує, що з 20 березня по 2 квітня 2023 року в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей.
Попри всі намагання ворога зруйнувати нашу країну, освітній процес в Україні не повинен зупинятися. Національний банк України доклав максимум зусиль, щоб цього березня освітяни, учні та студенти могли долучитися до заходів з фінансової грамотності, присвячених Всесвітньому тижню грошей 2023 (Global Money Week).

1

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

Дати проведення заходів: з 20 березня до 2 квітня.

Як долучитись педагогам?


1) заповнити форму учасника до 17 березня 2023 року:


https://forms.gle


2) зареєструватися на онлайн-зустріч з організаторами 7 березня 2023 року о 15.00 за посиланням:


https://zoom.us


3)Провести заходи в своєму навчальному закладі


4)Долучитися до заходів НБУ та/або партнерів


5)Розповісти всім про проведені заходи у соціальних мережах з хештегами


#ГраНавчанняДобробут, #GMWUkraine2023, #PlanYourMoney, #PlantYourFuture, #GMW2023


6)Подати звіт про проведені заходи до 7 квітня 2023 року

Список переможців буде оголошено на початку травня на сайті: https://events.bank.gov.ua/gmw2023, та на сайті Центру фінансових знань "Талан": https://talan.bank.gov.ua/

Більше інформації – на лендінгу: https://events.bank.gov.ua/gmw2023/

2

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/