Онлайн-курс «Практикум з розвитку м'яких навичок»

01Шановні колеги!

З кожним роком все більше роботодавців, відповідаючи на запитання про необхідні якості для свої працівників, називають «м’які» навички, такі як комунікабельність для спілкування зі студентами, навички роботи в команді, вміння знаходити проблемно-орієнтовані рішення, компроміси, навички планування, самоорганізації і таке інше.

Враховуючи таку потребу розвитку універсальних компетентностей, в рамках програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України»за підтримки Міністерства освіти і науки України та Фонду міжнародної солідарності (Польща) для педагогів створено онлайн-курс «Практикум з розвитку м'яких навичок».

3


Онлайн-курс «Практикум з розвитку м'яких навичок» пропонує скористатися їх пропозиціями та опанувати м’які навички. Разом зі своїми студентами обміркувати, які навички є особливо важливими для різних професій, та якими з цих навичок ви вже володієте, а які потрібно розвивати.

На навчальному курсі вас чекає:
- 72 теоретичних та практичних блоків, об’єднаних у 34 тематичні підрозділи, кожен з яких присвячений формуванню окремої навички.
- В програмі є сценарії практичних вправ та ділові ігри, що готові до використання під час занять.

Онлайн-курс розміщено на платформі «Професійна освіта
онлайн» ( https://profosvita.online ) в категорії «Ключові компетентності» за
посиланням: http://surl.li/etrty. Промовідео курсу розміщено за посиланням:
http://surl.li/fgpfh.

Долучайтесь до цього освітнього курсу, адже саме він допоможе вам сформувати більшість м'яких навичок, які необхідні для роботи за різними професіями, а також для побудови успішної кар’єри.

21

4

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/