Всесвітній день соціальної роботи

01Шановні співробітники!


У межах відзначення Всесвітнього дня соціальної роботи. 21 березня 2023 року о 15.00 Мінсоцполітики в партнерстві з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) запрошують до участі у онлайн-події, під час якої відбудеться презентація та обговорення Візії Міністерства соціальної політики щодо подальшого розвитку соціальної сфери України, відбудеться її обговорення, окреслено перспективи подальшої взаємодії Мінсоцполітики з потенційними партнерами на різних рівнях, а також нагороджено кращих соціальних працівників року.

Організатори прагнуть продемонструвати учасникам нові горизонти в соціальній роботі, зокрема й у частині підтримки сімей з дітьми, розвитку сімейних форм виховання. Та мають за мету надихнути майбутніх соціальних працівників і тих, хто займається їх підготовкою до розвитку та втілення цієї візії на всіх рівнях.

Всім причетним, які бажають взяти участь у заході необхідно заповнити до 19.03.2023 реєстраційну онлайн-форму за покликанням:


https://docs.google.com/forms


Покликання на подію буде повідомлене зареєстрованим учасникам на вказані електронні адреси.

Приєднуйтесь та підвищуйте свій рівень досягнень у цій педагогічній сфері!

12

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/