Серія навчальних заходів UNODC із протидії корупції

prewШановні колеги, студенти та усі бажаючі! Програма USAID «Справедливість для всіх» та Управління ООН з протидії наркотикам і злочинності / United Nations Office of Drugs and Crime (UNODC, тут і надалі – «Управління ООН») організовують онлайн захід, присвячений запуску Серії навчальних модулів з протидії корупції в Україні.

img

Управління ООН GRACE (Global Resource for Anti-Corruption Education and Youth Empowerment - це Глобальний ресурс для освіти в галузі протидії корупції та розширення можливостей молоді) за загальну мету має формування світогляду та мислення наступного покоління, створюючи культуру несприйняття корупції серед дітей та молоді й використовуючи трансформаційну силу освіти й безперервного навчання та інновацій. Саме через ініціативу GRACE Управління ООН надає підтримку лекторам закладів вищої освіти у їхніх зусиллях посилити студентів і молодь знаннями й навичками для кращого розуміння та подолання проблем, пов’язаних із корупцією.

31 травня 2023 року о 15:30-18:00 в онлайн форматі в Zoom запрошують керівників закладів вищої освіти, викладачів, студентів та всіх зацікавлених взяти участь в онлайн-презентації Серії навчальних модулів з протидії корупції в Україні. Попередня реєстрація за покликанням: https://cutt.ly/jwqjQTaJ .

Програму заходу, конкретні цілі та усі деталі можна дізнатися за покликанням: https://pnpu-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/chudnaya_vv_pdpu_edu_ua/EZN9jfMH2b5GtJ6TOFEfkSABesHvne_v3Wgl9tPLWQfRbA?e=Cs7wDu .

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/