Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього»

01Шановні студенти! Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

02
Яка мета?
Створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

Коли? 7 грудня 2023 року
О котрій? з 11:00 до 18:00
Де? м. Дніпро (локація буде оголошена згодом)

На форумі зберуться доброчесні урядовці, успішні підприємці, міжнародні активісти та відомі громадські діячі, а також понад 500 слухачів з усієї України

03
❗️ Дедлайн реєстрації: до 30 листопада 2023 року, 23:59
Це твоя можливість долучитись до розбудови нашої держави разом з активною та ціннісною молоддю! Тож, не проґав свій шанс – реєструйся!
Посилання для реєстрації: https://forms.gle/UuZt12zuqVhrMFip9
Давайте разом творити державу!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/