«Promova» в межах національної програми Future Perfect

Шановні студенти та співробітники університету! Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформують про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні "Future Perfect" (далі – програма), яка була створена за ініціативою Президента України.

1

"Empower" – це онлайн-платформа Кембриджського університету, доступна для всіх українських університетів. Її запуск став частиною пакета підтримки, який надає Кембридж Україні від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Програма Future Perfect передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них – платформа "Empower" та платформа для вивчення мов "Promova". Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

2

Що пропонує платформа?
Навчальні курси, які потребують викладача чи вчителя для опанування мови. Безоплатний доступ для українських університетів та мовних провайдерів відкритий незалежно від їхньої форми власності. Платформа містить навчальні курси Cambridge Empower від A1 до C1 – загальний курс англійської мови для дорослих та старших підлітків, що поєднує матеріали для роботи в класі та персоналізовану онлайн-практику.

!Для викладачів та вчителів Cambridge English Power пропонує гнучку методологію роботи в класі: вона акцентує на практичних навичках та потребує активного залучення студентів.

Приєднатися до платформи "Empower" можна за посиланням: https://nmc-vfpo.com/kembridzhskyj-kurs-anglijskoyi-movy-empower/. Приєднання здійснюється в індивідуальному порядку після реєстрації за посиланням вище. Додаткова інформація щодо подальших дій для приєднання до платформи надійде представнику університету чи мовного провайдера на електронну пошту.

Увага! У межах "Future Perfect" платформа надає українцям безоплатний Premium-доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис – https://promova.com/free-for-ukraine.

Детальніше про освітні продукти, що є частиною національної програми популяризації англійської мови "Future Perfect", можна дізнатися за покликанням: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/