Конкурс на премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

1Шановні здобувачі освіти! Просимо звернути увагу, що оголошено прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
2
Конкурс триватиме з 1 березня по 1 травня 2024 року. За умовами конкурсу, приймаються нові оригінальні публіцистичні твори, що сприяють утвердженню історичної пам’яті, національної свідомості та самобутності українського народу, а також спрямовані на державотворення і демократизацію суспільства.

Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за півроку до їх висунення.

Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі десяти тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Держкомтелерадіо України у таких чотирьох номінаціях:

1. За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації.
2. За кращий твір у телевізійній сфері.
3. За кращий твір у радіомовній сфері.
4. За кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Увага! Одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами.

Для участі в конкурсі необхідно:
• подати клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);
• примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення;
• копію паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Матеріали для участі в конкурсі слід надіслати до Держкомтелерадіо України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, з позначкою «на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності». Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора, а також електронну версію твору можна надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Повний текст Положення про Премію можна знайти на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо за покликанням:

https://comin.gov.ua/news/polozhennya-pro-premiyu-imeni-ivana-franka-u-galuzi-informatsiynoi-diyalnosti

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/