Конкурс на премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

1Шановні здобувачі освіти! Просимо звернути увагу, що оголошено прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
2
Конкурс триватиме з 1 березня по 1 травня 2024 року. За умовами конкурсу, приймаються нові оригінальні публіцистичні твори, що сприяють утвердженню історичної пам’яті, національної свідомості та самобутності українського народу, а також спрямовані на державотворення і демократизацію суспільства.

Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за півроку до їх висунення.

Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі десяти тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Держкомтелерадіо України у таких чотирьох номінаціях:

1. За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації.
2. За кращий твір у телевізійній сфері.
3. За кращий твір у радіомовній сфері.
4. За кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Увага! Одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами.

Для участі в конкурсі необхідно:
• подати клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);
• примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення;
• копію паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Матеріали для участі в конкурсі слід надіслати до Держкомтелерадіо України за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, з позначкою «на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності». Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора, а також електронну версію твору можна надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Повний текст Положення про Премію можна знайти на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо за покликанням:

https://comin.gov.ua/news/polozhennya-pro-premiyu-imeni-ivana-franka-u-galuzi-informatsiynoi-diyalnosti

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/