Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

01Запрошуємо Вас приєднатися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції "Національний тиждень читання. Тиждень поезії", яка триватиме з 16 по 24 березня 2024 року.

1

Мета акції - об'єднати українське суспільство навколо читання як важливої складової життєвої стратегії.

Тема Тижня поезії – «дім». Гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому». Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Завдяки темі «дім», яка лунатиме протягом тижня поезії, Акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон, людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі.

Запрошуємо взяти участь в акції, розмістивши відповідні пости в соціальних мережах, такі як улюблені вірші про дім, інформацію про проведені заходи тощо, використовуючи хештег #тижденьпоезії2024 та візуальні матеріали, що створені спеціально для цієї події.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/