Регіональна консультація з молоддю (Ukraine Recovery Conference 2024)

01Шановні студенти Університету Ушинського! Команда ГО «УНЦ» запрошує вас на першу консультацію з молоддю щодо включення молодіжної політики у порядок денний URC 2024. Організатори вважають, що тема молоді не отримує належної уваги на важливих міжнародних заходах, що стосуються відновлення. Саме для цього, планується проведення цієї консультації, задля залучення думок та ідей молоді.


1
Залучення молодого покоління до обговорення – це важливо! Адже у червні цього року в Берліні відбудеться Ukraine Recovery Conference, яка організовується ГО «Платформа Публічної Дипломатії» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та за підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine.

Теми обговорення на консультації включають:
- Робота міжнародної допомоги та наявність молодіжної політики у цій роботі.
- Важливі дані, які повинні бути представлені на Ukraine Recovery Conference.
- Шляхи зробити молодіжну політику більш помітною та ефективною.

Зустріч відбудеться 19 квітня о 12:00 за адресою Косівська 2Д. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням - https://forms.gle/jhxNPP3AH8Tx9Eya9.

Звертаємо вашу увагу, що кількість місць обмежена, тому не вагайтеся реєструватися якомога швидше.

З нетерпінням чекаємо на вашу участь!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/