Гранти міжнародної мобільності

Апліканти можуть подати заявку на навчальні поїздки, стажування, резиденції, програми професійного розвитку або зустрічі з партнерами у країнах ЄС та навпаки (тобто, на поїздки з ЄС до України). Дедлайн - 4 жовтня 2018 р.

Програма Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом, підтримує розвиток професіоналів секторів культури та креативних індустрій України та сприяє їхній співпраці з партнерами в ЄС/

Наразі триває четвертий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Мета грантів мобільності полягає у сприянні професійному розвитку фахівців сектору культури та креативних індустрій та налагодженні партнерств між Україною та ЄС.

Апліканти можуть подати заявку на навчальні поїздки, стажування, резиденції, програми професійного розвитку або зустрічі з партнерами у країнах ЄС та навпаки (тобто, на поїздки з ЄС до України).

Тривалість поїздок становить від одного до чотирьох тижнів. Максимальна сума гранту на міжнародну мобільність складає: 2250 євро для візитів тривалістю до двох тижнів та 4000 євро для візитів від двох до чотирьох тижнів.

Кінцевий термін подання заявки — 4 жовтня 2018 року.

Детальна інформація про конкурс за посиланням: www.culturebridges.eu/international-mobility-grants.

Програма Culture Bridges впроваджується Британською Радою, яка працює у партнерстві з Європейською мережею національних інститутів культури (EUNIC) в Україні. Програма із бюджетом 1,363 млн євро триває з листопада 2017 року по жовтень 2020 року. Упродовж програми — в 2018 та 2019 роках — планується виділити не менше 100 грантів.

За додатковою інформацією та іншими питаннями звертайтеся до менеджера з комунікацій Британської Ради в Україні Єлени Самбрус: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,

+38 044 490 56 00

Контакти

  • +38 044 490 56 00
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://lippovillage.com/slot-nomor-1-asia/ https://www.lippohomes.com/rtp-mahjong-tinggi/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/server-luar-negeri/ https://jdih.depok.go.id/uploads/kejutan-jackpot-bonanza/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://jdih.depok.go.id/sgacor-thailand/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/