Онлайн опитування здобувачів освіти в межах проведення «Тижня якості освіти»

Шановні здобувачі освіти!

В Університеті Ушинського у період з 20 травня по 10 червня 2020 року проводитиметься «Тиждень якості освіти», у межах якого відбудеться онлайн опитування здобувачів освіти.

Запрошуємо взяти участь у цьому дослідженні студентів першого (бакалаврського), другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також аспірантів денної та заочної форм навчання за всіма освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами.

Під час анкетування у вас буде можливість висловити особисту думку щодо якості надання освітніх послуг за результатами навчання у другому семестрі 2019/2020 н.р.

Дослідження відповідає вимогам конфіденційності.

Для отримання об’єктивного зворотного зв’язку та підвищення якості освітнього процесу академічній спільноті Університету Ушинського дуже важлива думка кожного з вас.

Для участі в опитуванні необхідно перейти на сторінку інформаційної системи ІАСУ МОНУ за посиланням https://monufr.com, до розділу «Опитування», увести серію і номер паспорта (приміром НМ123456) або за наявності ID-паспорта - тільки номер (приміром 000123456), натиснути «Вхід».

Студентам пропонується відповісти на питання двох анкет: "Вивчення думки студентів щодо якості навчання в універистеті (за ІІ сем. 2019-2020 н.р.)" і "Опитування стосовно якості освітньої програми (за ІІ сем. 2019-2020 н.р.)". Аспіранти мають можливість відповісти на питання анкети "Вивчення думки аспірантів щодо якості навчання в універистеті (за ІІ сем. 2019-2020 н.р.)".

Увага! Паспортні дані були внесені до інформаційної системи з дозволу на використання персональних даних при вступі до університету й необхідні виключно для авторизації особи при вході на персональну сторінку здобувача освіти. Результати опитування будуть оприлюднені тільки в узагальненому вигляді.

Якщо у вас виникають технічні питання щодо входу до системи, то можна звертатися за допомогою на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або до деканату.

Дякуємо всім за щирі відповіді!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/