ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ГРАНТОВИХ ПРОГРАМ ТА ПРОЄКТІВ (липень 2020 року)

Вебінар «Запобігання проявам дискримінації у викладацькій роботі»

Вебінар підготовлений для викладачів і викладачок закладів вищої освіти, але впевнені, що ця тема буде цікава й самим студентам і студенткам та усім, хто дотичний до сфери освіти чи цікавиться питаннями запобігання та протидії дискримінації.

Запрошуємо на вебінар «Запобігання проявам дискримінації у викладацькій роботі», який відбудеться 16 липня 2020 року з 16:00 до 17:30.

Що обговорюватимемо?

Чи зіштовхується студентство із проявними дискримінації з боку викладачів/ок?

За якими ознаками найчастіше відбувається дискримінація та як вона проявляється?

Які практичні кроки викладач/ка може вчинити, щоб запобігти проявам дискримінації у студентському та викладацькому середовищах?

Якщо не вдалось запобігти дискримінації, то як можна відносити порушені права та налагодити навчальний процес надалі?

На ці та ще на багато інших запитань буде змога знайти відповіді під час вебінару.

Спікерка вебінару - Христина Кіт, адвокатка, кандидатка юридичних наук, голова Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем», співавторка навчальної програми для юридичних навчальних закладів «Гендерна рівність та права жінок».

Модеруватиме вебінар Назарій Боярський, член правління ГО «Вектор прав людини», експерт Коаліції з протидії дискримінації в Україні.

Умови участі

Вебінар підготовлений для викладачів і викладачок закладів вищої освіти, але впевнені, що ця тема буде цікава й самим студентам і студенткам та усім, хто дотичний до сфери освіти чи цікавиться питаннями запобігання та протидії дискримінації.

Участь безоплатна. Усі учасники/ці вебінару безоплатно отримають сертифікати про участь.

Для участі у вебінарі потрібно обов’язково зареєструватися за посиланням:https://bit.ly/3gfr89J  до 12:00 16 липня 2020 року. Під час реєстрації важливо вказати електронну скриньку, до якої у вас є особистий доступ ― саме туди буде надіслано всю інформацію. Посилання для входу у вебінарну кімнату буде надіслано після реєстрації. Під час вебінару важливо мати доступ до швидкісного інтернету.

З усіх додаткових питань можете звертатися на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Приєднуйтесь до фейсбук-події вебінару: https://www.facebook.com/events/267018317939772/ 

Вебінар організовується ГО «Вектор прав людини», проєктом «Суд людською мовою» за підтримки БФ “Гендер Зед” та фонду “Пам’ять, Відповідальність, Майбутнє“ (EVZ).

Ми у соцмережах:

  • Телеграм:https://t.me/HumanRightsVector

  • Інстаграм: https://www.instagram.com/humanrightsvector_official/

  • Фейсбук «Вектор прав людини»:https://www.facebook.com/hrvector.org/

  • Фейсбук проекту «Суд людською мовою»:https://www.facebook.com/trialinsimplewords

  • Наш сайт:http://hrvector.org 

  • Ютуб:https://www.youtube.com/channel/UCqjeimokzHuf4-v6TmfXZ5w

Для довідки:

ГО «Вектор прав людини»— правозахисна організація. Головна мета - реалізація та захист основоположних свобод, прав людини шляхом сприяння практичному виконанню норм і принципів, викладених у міжнародних документах, ратифікованих Україною та усіх інших зобов’язань України у сфері прав людини й основоположних свобод.

Наші основні два напрямки діяльності:

1) «Суд людською мовою» — напрям, створений для захисту права на справедливий суд та просвітницької роботи для широкого загалу. Ініціатива об’єднує громадських активістів/ок, IT-спеціалістів/ок і професійних юристів/ок.

2) Розвиток вищої освіти у сфері прав людини. У межах цього напряму організація систематично працює над удосконаленням підготовки студентів/ок юридичних і журналістських спеціальностей.

Контакти

  • З усіх додаткових питань можете звертатися на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 


Літня онлайн-школа антикорупції

Transparency International організовує Літню школу, яка відбудеться 17-22 серпня 2020 року. Дедлайн - 15 липня 2020 року.

The Transparency School is open to senior students, graduates and young professionals under the age of 35.

We welcome individuals from public, private, non-governmental and academic sectors, from all academic backgrounds. Transparency School does not discriminate its applicants on the grounds of race, color, national origin, disability, sex, gender identity, religion, political beliefs, marital, familial or parental status, sexual orientation or any other basis.

Fees & Scholarships

The Transparency School 2020 tuition fee is 400 EUR.

A limited number of full scholarships is available for applicants from Afghanistan, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Sri Lanka, Taiwan, and Ukraine.

Also, university students of Nordplus Law Network partner universities (from Denmark, Estonia, Finland, Iceland, Latvia, Norway and Sweden) are entitled to receive Nordplus mobility grant. List of universities can be found here. Nordplus Law Network coordinator will contact you regarding the scholarship, which amounts to 400 EUR, once you are selected and confirmed your participation.

In addition, there is a limited number of partial tuition fee waivers available.

Deadline for applications

  • The deadline for scholarship applications is 15 July 2020.
    Candidates applying for a scholarship will be notified about the outcome of their application by 1 August 2020 at the latest.

  • The deadline for non-scholarship applications is  20 July 2020.
    Candidates will be notified about the outcome of their application on a rolling basis (and by 1 August 2020 at the latest), therefore, we encourage you to apply at your earliest convenience.

The application process

Applying is really simple – just fill out and submit our online application form (please find it below).

Please note that you will be asked to upload a short motivational letter along with your Europass CV. We strongly advise that you prepare these in advance and have them ready before you start filling out your application form.

The following documents are required in order to complete your application:

  1. Europass Curriculum Vitae (CV);
    2. Motivation letter (max 500 words);
    3. Completed online form.

Upon receipt of your notification, you will be asked to transfer the tuition fee of 400 EUR (in case you are not eligible for a scholarship) to the designated bank account. We will confirm your admission upon receiving the tuition fee.

If you have any application-related questions, please do not hesitate to contact us at Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Apply

Source

 


 

Вебінар МРІ: Що має знати молодь про роботу місцевих рад? #ВизначайСвоєМайбутнє

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) в Україні за підтримки Агентства Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID) 9 липня проведе четвертий вебінар у рамках ініціативи #DefineYourFuture - «Що має знати молодь про роботу місцевих рад?». Початок о 16:00. 

Запрошуємо до участі активну молодь, громадських активістів, представників політичних партій та кандидатів у депутати, які планують брати участь у місцевих виборах 2020 року.   

Цей вебінар допоможе вам відповісти на запитання, навіщо молоді ставати депутатами та долучатися до роботи місцевої влади та краще зрозуміти, чим займається місцева рада та які повноваження вона має для вирішення проблем молоді. Тренери вебінару також розкажуть про можливості й перешкоди участі молоді у місцевих виборах-2020. 

Під час вебінару будуть обговорюватися наступні теми:

  • механізми впливу на справжні зміни у твоєму місті 

  • молодіжні програми та фінансування спорту 

  • стажування у місцевих радах та їх виконавчих органах 

Тренери: Віктор Цуканов, депутат Бердянської міської ради. Наталія Сабліна, депутатка Первомайської міської ради, Секретарка Первомайської міської ради (2015-16 роки). Обидва тренери є активними і відомими у своїх громадах  з великий досвід депутатської роботи та організації виборчих кампаній.

Для участі необхідно заповнити анкету до 9 липня до 12:00 включно:

Відібрані учасники отримають запрошення на вказану в анкеті електронну пошту. Орієнтовна тривалість вебінару – 1,5 години.

#DefineYourFuture / #ВизначайСвоєМайбутнє - це ініціатива Міжнародного республіканського інституту в Україні, спрямована на залучення молоді до громадської та політичної активності напередодні місцевих виборів 2020 року. Ініціатива включає навчальні онлайн семінари для молодих кандидатів у депутати та членів виборчих команд, школу дебатів для підвищення якості політичної дискусії та конкурс коротких мотивуючих відео для заохочення молоді брати участь у виборах.     

Контакти

  • Любов Шарапова

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. + 38 097 487 17 11.

 


Програма міні-грантів (Одеса)

Благодійний фонд «Територія Можливостей» запускає грантову програму підтримки громадських ініціатив, які спрямовані на розвиток міської громади і зміну життя в Одесі.

Проєкти можна подати в восьми пріоритетних напрямах: медицина, екологія, зміна міського простору, освіта, інновації, наука, соціальна відповідальність і культура. Три проєкти, які отримають найбільшу підтримку з боку експертної ради, будуть профінансовані на суму до 20 000 грн на реалізацію своєї ідеї.

Взяти участь у програмі можуть проєкти, які реалізуються на території Одеси або спрямовані на поліпшення життєдіяльності міста. При цьому проєктні ідеї не можуть переслідувати комерційні, релігійні або політичні цілі.

Заявки приймаються до 18.00 24 липня.

Заповнити заявку і докладніше ознайомитися з грантовою програмою можна на офіційній сторінці фонду:

https://www.facebook.com/opportunod/

Контакти

  • 093 100 73 76


Zoom-кава «Sustainability.Rethink» з Coca‑Cola HBC Ukraine

CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» вдруге проводить Zoom-каву «Sustainability. Rethink».

Це регулярні дискусії з компаніями про нову «нормальну» реальність, про після карантинний світ. Обговорюємо нові фокуси корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), особливості побудови КСВ в компаніях.

Ми віримо у те, що завдяки КСВ можна змінювати світ, тому хочемо, аби ще більше компаній та громадських організацій розуміли, як працює КСВ і які переваги дає.

У вас буде можливість поставити всі питання, що вас цікавлять, дізнатись особливості, поради та лафхаки успішного впровадження КСВ.

Друга дискусія відбудеться 8 липня о 15:00 з представницями компанії Coca‑Cola HBC Ukraine. Реєструйтесь за посиланням, ставте питання і зазначайте що саме вам було б цікаво почути: https://forms.gle/knnUuPPfn1gQJ9g28 

 


 

Набір на програму «Креативна молодь змінить Україну»

Уже другий рік поспіль Фонд родини Богдана Гаврилишина у співпраці та за підтримки Українського культурного фонду реалізовує інтенсивне навчання проєктному менеджменту для молоді віком 18-35 років з сектору культурних і креативних індустрій.

Впродовж 8 тижнів відібрані до участі на конкурсних засадах молоді люди пройдуть інтенсивне онлайн-навчання за спеціально розробленою програмою, яка базується на міжнародних стандартах проєктного менеджменту, методах дизайн-мислення та психологічних теоріях, що в комплексі дозволить їм створювати ціннісно-орієнтовані проекти, бути більш ефективними при реалізації своїх креативних ідей, знаходити партнерів та залучати фінанси, зробити свої проекти більш медійними та популярними.

До участі у програмі запрошується молодь віком 18-35 років, а саме: 

- Організатори / організаторки фестивалів і заходів

- Менеджери / менеджерки креативних просторів

- Креативні підприємці / креативні підприємиці

- Інноватори / інноваторки у сфері культури

- Митці / мисткині

- Культурні менеджери / культурні менеджерки та куратори / кураторки.

 Навчання за програмою відбуватиметься впродовж 8 тижнів, починаючи з середини липня 2020 року. Формат навчання: двічі на тиждень у робочі дні з 19:00 до 21:00. Обов’язковий доступ до ПК та інтернету впродовж навчання, адже це буде робота в групах та практика. Участь безкоштовна для відібраних на конкурсній основі учасників.

Реєстрація триває до 23:00 год 6 липня за посиланням: https://bit.ly/31eDVVH

Сайт програми «Креативна молодь змінить Україну»: https://creativeyouth.com.ua/

Сайт Фонду родини Богдана Гаврилишина: https://bhfamily.org/

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/