ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ ГРАНТОВИХ ПРОГРАМ (ЛИСТОПАД 2020 РОКУ) №1

 

Соціальний проєкт для підтримки активної студентської молоді  Scholarship.

            Призовий фонд — 31 000 грн (1-е місце — 20 000 грн, 2-е — 8000 грн, 3-е — 3000 грн). Додаткова інформація та реєстрація участі за посиланням:

 https://freelancehunt.com/offer/scholarship

 

 


ІНФОТОН: онлайн-змагання проєктів молоді з медіаграмотності

                До 4 листопада відкритий прийом заявок на участь в онлайн-змаганні ІНФОТОН від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та INSCIENCE. Три переможці отримають по 50 000 грн на втілення ідей.

Погортали стрічку в Instagram та поділилися новиною з другом в Телеграмі? А ввечері на вас чекає нове відео улюбленого блогера? Ми взаємодіємо з медіа регулярно та споживаємо гігабайти інформації. Та чи вміємо її фільтрувати та критично оцінювати?

Під час пандемії COVID-19 навколо дуже багато інформації, а відрізнити правдиву новину від ненадійної стає дедалі важче. Медіаграмотність — це саме та суперсила, яка так потрібна зараз, і навіть може врятувати життя людини.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та INSCIENCE запускають онлайн-змагання проєктів молоді з медіаграмотності ІНФОТОН 6-8 листопада. Подія відбудеться у форматі хакатону: за 48 годин команди молоді 13-25 років з допомогою менторів створять власні проєкти у сфері медіаграмотності.

Три переможці отримають грошові призи в розмірі 50 000 грн на здійснення своїх проєктів. Приймаєте виклик?

Реєстрація до 4 листопада 11:00https://inscience.io/infothone/

Під час ІНФОТОНУ ти:

• долучишся до спільноти однодумців, які готові втілювати креативні ідеї;
• познайомишся з менторами — фахівцями зі сфер бізнесу та медіа, креативної індустрії, фінансистами та консультантами з юридичних питань;
• прокачаєш власний проєкт, який розвиває критичне мислення та навчає свідомо сприймати інформацію;
• можеш перемогти та отримати грошову підтримку.

Які теми проєктів?

• подолання фейків та стереотипів навколо коронавірусної хвороби COVID-19;
• критичне мислення та усвідомлене споживання інформації;
• наука та науковий метод у повсякденному житті;
• здоров’я та поширення достовірної інформації про здоровий спосіб життя;
• інформаційна безпека;
• здорові стосунки та дорослішання;
• психічне здоров’я та протидія булінгу;
• екологія та зміни клімату, захист довкілля та розумне споживання.

Які формати проєктів?

Ти можеш пропонувати інноваційні та технологічні рішення для вибраної проблематики. Будь сміливим та креативним! Це можуть бути мобільні додатки та чат-боти, онлайн-ігри, соціальна реклама, короткі відеоролики, анімація та вебсеріали, медіа та блоги, інфографіка та спецпроєкти з місцевими ЗМІ.

Ти можеш подати власний проєкт самостійно чи разом з командою. Не маєш ідеї? Приєднуйся до команд, що вже підготували проєкт для заявки! Заповнюй анкету, опиши своє бачення та навички.

Дізнатися більше деталей та графік ІНФОТОНУ, познайомитися з менторами та прочитати критерії відбору проєктів можна на сайті: https://inscience.io/infothone/

Якщо у тебе залишилися питання, ти можеш надіслати їх на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. чи написати в повідомлення на сторінку INSCIENCE.

 


 

Працююча бізнес-модель: як масштабувати бізнес в умовах кризи. Вебінар

На вебінарі «Працююча бізнес-модель: як масштабувати бізнес в умовах кризи» ви отримаєте конкретні поради щодо коригування бізнес моделі та масштабування бізнесу в умовах пандемії COVID-19.

Підприємці за своєю природою винахідливі, і ми в Українській соціальній академії віримо, що можемо допомогти соціальному бізнесу знайти способи впоратися і навіть процвітати у важкі часи.

Де та коли?

5 листопада з 16:00 до 17:15

Онлайн платформа Zoom

На вебінарі ви дізнаєтесь:   

  • як коригувати бізнес модель в умовах кризи;
  • як бізнесу думати про масштабування в цих умовах;
  • як із цими завданнями впорались українські та закордонні соціальні бізнеси.

Спікери:

  • Михайло Мельник, співзасновник та директор Української соціальної академії;
  • Петро Дарморіс, виконавчий директор Української соціальної академії.

Як взяти участь в вебінарі?

Участь в онлайн-вебінарі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMkcOuspzsiH9fSMC2H_Eo8nYyMjmubAgN_

Social vector

Серія вебінарів “Social vector” пропонує способи вирішення найгостріших соціальних проблем за допомогою бізнес-інструментів. Ми прагнемо познайомити соціально небайдужих українців з концептом соціального підприємництва та запропонувати соціальним бізнесменам, які вже працюють, ідеї для вдосконалення їхньої роботи.

Організатор

Українська соціальна академія навчить заробляти стабільно та вирішувати при цьому соціальну проблему. 

Контакти:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Українська соціальна академія

Facebook

Instagram

 

Контакти

  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • http://social-academy.com.ua

 

 


Презентація онлайн-курсу для молодіжних рад локального рівня


Чудові новини для молодіжних рад малих міст та сіл України. 05 листопада 2020 року відбудеться презентація першого онлайн-курсу щодо менеджменту молодіжного, консультативно-дорадчого органу місцевого рівня. Для вас: 11 освітніх відео, 4 бонусних відео, які розвивають м’які навички члена молодіжної ради, 2 панельні дискусії щодо порад від діючих молодіжних рад, методичні матеріали та зразки основних документів і навіть можливість отримати сертифікат після проходження курсу.
 

Цей унікальний продукт підготували практики молодіжної роботи, молодіжні працівники та діючи голови молодіжних рад. Курс створено людьми, які відчувають “дух” молоді і хочуть допомогти вам запровадити зміни у ваших громадах. 

У програмі презентації:

-       Зустріч із розробниками та експертами курсу, розмова про наповнення курсу та основні теми;

-       Презентації можливостей сайту, системи проходження курсу для молодіжної ради в цілому і для кожного її члена окремо;

-       Презентація відео-скетчів із життя молодіжної ради малої громади та зустріч із молодими акторами;

-       Демонстрація тестів та зрізу знань для кожного блоку навчання.

-       Розмова про систему менторства для молодіжних рад, які пройшли навчання на онлайн-платформі.

 

Коли: 05 листопада 2020 року.

Час: 15:00 – 16:00

Як потрапити: реєстрація триває до  04 листопада 2020 за посиланням  -https://forms.gle/LaTdaXDPVPBjKrCbA


––-

На Вашу електронну пошту прийде повідомлення щодо результатів відбору. У разі запитань звертайтеся за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

“Проект здійснюється за підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні” та Міністерства молоді та спорту України.

 

 

 

Реєструйтесь на тренінгове заняття «Управління емоційними реакціями у зв’язку із пандемією» .

Центр психосоціального супроводу – Луганська область запрошує на онлайн тренінг. Під час заняття Ви зможете осягнути власні емоції, почуття та думки, а також зрозуміти як діяти. Побоювання з приводу коронавіруса в основному пов’язані з можливими триваючими небезпеками в сьогоденні і майбутньому.Тренінг буде корисним усім, хто має такі чи подібні хвилювання:

 «Я боюся, я можу заразитися вірусом»
«Я боюся, у мене є коронавірус»
«Це моя помилка, що я заразив інших»
«Я один або ізольований»
«У мене не буде грошей»
«Я не можу впоратися з цим»
«Я не контролюю»
«Я безпорадний»
«Я винен, що у моєї сім’ї / друзів з’явився коронавірус».
«Я зробив (ла) щось не так».
«Я повинен був знати краще.”

Справа у тому, що негативні думки впливають на нашу психіку так, що ці думки призводять до негативних, сильних, перебільшених, емоційних станів.
Вони можуть бути пов’язані з почуттями тривоги, безпорадності, паніки, страху, самотності, депресії і гніву. Негативні думки, пов’язані з почуттям провини, неадекватності, жалю.

Що робити? Дбати про своє психічне здоров’я! ЯК САМОСТІЙНО: Дотримуватися режиму дня, достатньо спати, відпочивати, гуляти на свіжому повітрі, пити достатньо води, мати фізичне навантаження, отримувати позитивні враження, займатися хобі.

ЗВЕРНУТИСЯ ЗА ФАХОВОЮ ПІДТРИМКОЮ: допомогти можуть спеціалісти психосоціальної сфери. Саме на таке заняття запрошуємо долучитися. Ви зможете краще зрозуміти власні емоційні реакції, а також навчитися управляти ними.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjtfcC7HyWqsEVg5G_kBsUkSrfzaZSXwVm9-Mbt1il_h2dsg/viewform

Тренінг відбудеться 20.11.2020 о 18:00 на платформі ZOOM

Усім учасникам тренінгу буде запропонована можливість отримати безкоштовну спеціалізовану послугу – взяти участь у роботі із протоколом зменшення рівня напруги та стресового навантаження у зв’язку із коронавірусом у методі ЕМДР. Це нова унікальна техніка психотерапії, надзвичайно ефективна при лікуванні емоційних травм.  

Телефон безкоштовної гарячої лінії/довіри/консультування (з 10:00 до 18:00):

0800-212-401

Центр психосоціального супроводу (ЦПСС) м. Щастя повідомляє, що під час карантину через можливість поширення коронавірусу COVID-19 надає БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ ОНЛАЙН. Наші клієнти - це переселенці, мешканці населених пунктів уздовж лінії розмежування, волонтери, люди, які мають негативний психологічний вплив через збройний конфлікт в Україні, а також у зв’язку із карантинними заходами через коронавірус; представники професій, які працюють із зазначеними вище категоріями клієнтів (насамперед лікарі, вчителі, працівники поліції, соціального захисту та інших структур.)

Групова та індивідуальна робота у ЦПСС Щастя проходить у рамках проєкту “Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО Mental Health Service.

Контакти:0800-212-401

 


Вебінар «Популізм 2020: як ми не помітили «експертну революцію» та перейшли в епоху постзнань»

Якщо пандемія COVID 19 стала загрозою для світу лише у 2020, то популізм кинув виклик демократичним інституціям вже доволі давно. Але досі неясно, що із цим робити.

Разом з головою правління Центру громадянських свобод Олександрою Матвійчук будемо розбиратися 5 листопада о 19:00.

- Що таке популізм та чому він стрімко зростає у всьому світі?
-  Хто належить до «справжнього народу» і кому вигідна ненависть між групами?
-  Як криза ідентичності стала рушієм нових суспільних рухів?
-  Чому міжнародна спільнота не реагує на підміну демократії «демократурою»?
-  Де шукати відповідь на ці питання? І чия це відповідальність?

 

Реєстрація: https://cutt.ly/mfNoOnB

Посилання на онлайн-трансляцію надішлемо в листі підтвердження реєстрації.

 

Лекція не буде записуватися чи виставлятися для самостійного перегляду.

Организатори:  Центр Громадянських Свобод и Київська школа прав людини та демократії

 

 


 

Тренінги для жінок для посилення економічних прав та можливостей

ГО “Українська жіноча демократична мережа” запрошує жінок та дівчат зі всієї країни на навчання.

 Упродовж листопада відбудеться три тренінги для посилення економічних прав та можливостей жінок. Під час навчання тренерки спільно з учасницями розберуть питання лідерства, конфліктів, ви більше дізнаєтеся що таке ґендер і кому потрібна ґендерна рівність.

 Для тих, хто планує почати свою справу – будуть практичні рекомендації з чого почати і як продавати та просувати свої товари чи послуги на ринку.

 Навчання проходитиме онлайн та триватиме із 10.00 до 13.00

 

10 листопада – тема «Самозайнятість»

Розкриємо теми:

  • Як розпізнати обман/недобросовісність роботодавця (базові знання правознавства)
  • Що і як можна почати продавати самостійно (від продуктів до послуг, від “дверей” до соцмереж)
  • Планування. Таймінг. Звітність. Співпраця з родичами та людьми з кола друзів.

 

Навчання безоплатне, але потрібна реєстрація: https://forms.gle/CMeXFao4buMDpf747

 Тренерки:

Олена Суслова – правозахисниця, ґендерна активістка, тренерка та дослідниця з досвідом більше 20 років в Україні і закордоном зґендерних питань, тансформації конфліктів, миротворення тощо.

Анастасія Ненька – одна з перших учасниць проекту «Уповноважувальна освіта – рівні права та можливості для хлопців і дівчат». Мала досвід роботи в органах державної влади, зокрема у Кабінеті Міністрів.

 Контакти

  • https://www.facebook.com/wdnukraine/

 

 


Молодіжний обмін про мистецтво сторітелінгу (Storytelling Youth Exchange)

Долучайся до першого німецько-українського онлайн молодіжного обміну про мистецтво сторітеллінгу як способу говорити про соціальну інклюзивність та права людини.

Дедлайн подачі заявок: 16 листопада
Старт програми: 26 листопада
Вік: 16-35 років
Місце проведення: онлайн (1 година на день)
Мова: англійська
Якщо тебе турбують проблеми, пов’язані з правами людини та соціальною інклюзивністю у твоїй громаді і ти готовий їх вирішувати, то обов’язково реєструйся цей обмін саме для тебе!

Форма для реєстрації:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexuumfSWU5mNjtcAI1AMDqfLi1NvYWixkqU0u0iXC—lWJ5w/viewform

Більше деталей за посиланням:
https://www.cultureworldme.com/speakup

 

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://jdih.depok.go.id/mahjong-wins/ https://www.lippohomes.com/olympus-banyak-scatter/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/