Змагання з кібербезпеки “Sikorsky CTF 2023”

01Запрошуємо студентів до змагань з кібербезпеки! Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації інформує, що Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" спільно з Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» планують провести змагання з кібербезпеки “Sikorsky CTF 2023”.

1

Мета заходу – виявлення і підтримка учнівської та студентської молоді, обдарованої у сфері кібербезпеки, а також посилення інтеграції України у міжнародний освітній простір.

Конкурс відбудеться у онлайн-форматі «захоплення прапора» (Jeopardy style Capture the Flag), 1–2 липня 2023 року. Завдання конкурсу розроблюються Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» у категоріях:
• безпека веб-застосунків (Web security);
• обернене проектування і аналіз шкідливого програмного забезпечення (Reverse Engineering and Malware Analysis);
• аналіз вразливостей (Binary Vulnerability Analysis);
• безпека мобільних застосунків (Mobile Security);
• прикладна криптографія (Applied Cryptography);
• стеганографія (Steganography);
• криміналістика (Digital Forensics);
• програмування (Professional Programming and Coding).

До участі у конкурсі запрошуються студенти закладів вищої освіти (категорія учасників – university), абітурієнти 2023 року випуску (шкільна категорія учасників, junior). Участь у конкурсі командна (до 5 учасників у 1 команді). Переможці мають надати підтвердження свого статусу (всі учасники команди в університетській категорії є студенти та/або школярі, у шкільній категорії є школярами або випускниками закладів середньої загальної освіти 2023 року).

2

Що потрібно для участі?
Необхідно до 1 червня зареєструватися на сайті конкурсу https://kpi2023.ctf.in.ua/. Участь у конкурсі безкоштовна, онлайн. Переможці в університетській та шкільній категоріях (ТОП-3 команди) отримають цінні призи від USAID.

Контактна особа: Микола Ільїн, пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., signal +380919020311.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/