Шановні випускники

Шановні випускники!

Незабаром ви закінчите навчання в університеті та отримаєте диплом про вищу освіту. Прийшов час коли вам треба вирішити питання працевлаштування.

Якщо у вас виникли труднощі з цього питання,  просимо звертатися до сектору сприяння працевлаштування   університету (головний корпус, каб. 63-а). 

Протягом року сектором проводяться зустрічі з різними роботодавцями, а наприкінці березня кожного року проводиться ярмарок вакансій.  Запрошуємо приймати участь у цих заходах. Сподіваємось, що це допоможе вам знайти перше місце роботи.

Якщо випускник не зміг знайти місце роботи, він може звернутись до державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні та стати там на облік.

 Випускники, які йдуть працювати в загальноосвітні навчальні заклади (школи, ліцеї, гімназії, інтернати) отримують відстрочку від призиву до Збройних Сил України.

Згідно пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2006 року №1361 «Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів»  та відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2016 року №343 «Про затвердження Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів, які здобули освіту за напрямами та спеціальностями педагогічного профілю» випускники, які працевлаштувались на роботу в навчальні заклади Міністерства освіти і науки України, а саме (ЗОШ, ПТУ І-ІІ рівня акредитації), закінчили університет за бюджетні кошти уклали трьохсторонній договір (ПНПУ – роботодавець - випускник ПНПУ) на термін 3 роки мають право на одноразову адресну грошову допомогу (у п’ятикратному розмірі  прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 1 січня 2019 року).

Необхідні документи та терміни їх надання щодо отримання одноразової адресної грошової допомоги

Випускники, які навчались і закінчили університет у 2019 році за денною формою навчання за бюджетні кошти, приступили до роботи, уклали трьохсторонній договір на термін 3 роки повинні до 10 жовтня 2019 року надати до сектору працевлаштування такі документи:

  1. Копія паспорта;
  2. Копія ідентифікаційного коду;
  3. Копія трудової книжки, яка завірена мокрою печаткою, ЗОШ або ПТУ, в якій працює випускник;
  4. 1  примірник  трьохстороннього договору;
  5. Заява щодо надання випускнику одноразової адресної грошової допомоги.


За довідками з питань працевлаштування просьба звертатися до сектору сприяння працевлаштування (каб. 63-а, гол. корпус, 3 поверх, тел. 733-01-66)

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/